Merveferhat3839 Melekk12 Banada erkek gibi geldi attığım 2. Fotoğraf bacaklarının arası sanırım sanki diğer büyük fotoda küçük parlayan birsey gördüm cinsel organı gibi geldi bize 😁
Melekk12 Merveferhat3839 rabbim gönlüne göre versin inşallah erkek istiyorsan hayirla bereketle doğsun inşallah sağlıklı doğumlar 😍
BMine Melekk12 4-5 farklı ulturason görüntüsü attm haftamız büyük olduğu için doktorada güvenemiyorm net bişey diyemedi
Melekk12 BMine ben öyle gördüm kuzum rabbim gönlünden geçeni hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Melekk12 156 daha xok küçük içimden kız geçti hayırlısı ilsun bakalım ilerleyen haftalarda atarsın 😅😍
Cnrmom Melekk12 ayy valla doğru bildiniz 🌸 teşekkür ederimmm geçen hafta doktorumuzda erkek dedi değişme payı varmı dedik %90 erkek değişmez dedi 😂
Murkup Melekk12 gerçekten mi? Doktora sordum erkek gibi duruyor dedi. Nerden belli kız olduğu🥰 emin misiniz☺️
BMine Melekk12 amin Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla kız olurda bu kadar hazırlık boşa gitmez 🤲🏻
Gizemkhrmn  13 haftalık tahminimizi merak ettim. Teşekkür ediyorum şimdiden ❤️