[silindi] Melekk12 https://resimyukle.io/r/TNFblyeIL9 8 hafta 6 günlük burda banada bakarmisiniz daha erken mi 🥰🙈
BMine Melekk12 teşekkür ederim şu an çok şaşkınım iki defa emin olmayarak kız dediler tüm hazırlığımı kıza göre yaptm 😏
Melekk12 BMine ben erkek diyorum yüzde yüz erkek değildir heralde yani 1 açıdan telefonda gördüğüm kadar tahmin yapıyorum sen yine de doktoruna güven
Livanur-2022 Livanur-2022 14 yaşında bi oğlum var bu süpriz ve mucize oldu bize sağlıklı olsunda hayırlısıyla cinsiyet önemli değil yinede kızım olsun isterim
Rabiaaak Melekk12 10+5 haftalığım cinsiyetle alakalı bir şey söylemedi. İki hafta sonra gideceğim söyler mi bilmiyorum fazla sert bi doktor erken diye konu açamadım kendi söyler inşallah 🙈 söylerse paylaşırım sizinle teşekkür ederim 🌸
Melekk12 156 daha xok küçük içimden kız geçti hayırlısı ilsun bakalım ilerleyen haftalarda atarsın 😅😍
BMine Melekk12 4-5 farklı ulturason görüntüsü attm haftamız büyük olduğu için doktorada güvenemiyorm net bişey diyemedi
Cnrmom Melekk12 ayy valla doğru bildiniz 🌸 teşekkür ederimmm geçen hafta doktorumuzda erkek dedi değişme payı varmı dedik %90 erkek değişmez dedi 😂