Neverland Bebekleri kendinizden farklı düşünmeyin sevgili anneler nasıl ki bizim daha enerjik, hareketli ama bazen de sakin hatta üşengeç günlerimiz oluyorsa onların da öyle olduğunu düşünmekte fayda var her bebeğin yapısı farklı unutmayalım.)
kizannesii FatmaAhmet o haftada düzenli hissetmen ve hattaaa eşinin dahi hissetmesi biraz zor ihtimal canm ama tabi sen daha iyi biliyosn yaşadgn için.çok endişeliysen bi doktora git.ama büyütücek bişey yoktur zatn
Harunnisa FatmaAhmet belki olabilir ben ucuncuye hamile olunca sezrryanli dogum gobegim kaldigi icinde olabilir sanirim duyamayabilirim
Aygulyukselaydemir FatmaAhmet bugün bütün gün bende tekmesini bekledim iğne vuruldum akciğerleri için ama bi arkadaş güzel bir duşa gir dedi duş gerçekten çok etkiliymiş çıkınca hemen başladı tavsiye ederim iğne yaptı benimkini galiba
Rabia54 FatmaAhmet canım 24 haftaligim 2 gün hiç oynamadı bende çok korktum ama şuan oynuyor arada böyle olabilirmiş birde daha ufak seninki her zaman anlayamayan bilirsin doktorum belirti olmadığı sürece normal demisti stres yaptıkça oynamıyor 🤗💞💞
FatmaAhmet Ben hissediyorum Allah’a çok şükür hemde baya net maşAllahı var ama bugün bi oynamamazlık yaptı şükür ki hissettim🙏🏻