FatmaAhmet Normal de çok hareketli bir bebek olmasına rağmen bugün tüm gün hareket etmedi bunu yaşayan var mı
Kaderburr FatmaAhmet bazen çok haraketli bazen haraketsiz olurlar Hep haraket edecek diye birşey yok belki uyuyordur Sen haraketliyken onlar haraketsiz Sen dinlenirken onlar haraketli oluyolar canım
Derya341986 FatmaAhmet aynı ben cnm bende endişelendm doktora gittim bende 18+3 üm o ayaklarını hareket ettiriyodu ama ben hissetmiyodum demekki oluyor arada
FatmaAhmet Ygmrkmsl ama bugün hiç hareket etmedi çikolata yedim belki hareket eder diye uzanıyorum falan ama yok hareket etmiyor
Ygmrkmsl FatmaAhmet sol tarafına uzan normaldir annesi çok fazla takılma benimde 33+1 haftalığız kaç gündür oynamıyordu bugün doktora gittim gayet iyiydi bütünde oynamaya başladı Arada olur moralini bozma 🙏🏻☺️
Harunnisa FatmaAhmet bende 16. haftadan beri hiisediyorum ama eşim hiisedemiyecek kadar az oyle tekme attiginda disaridan belli olmuyor sizin nasil oluyor benimki hantal mi acaba zormu geliyor harwket etmesi
Rumeysaakskin FatmaAhmet bu kadr kucukse bosuna doktora gitme ben 21+6 gunluk hamileyim dun gittim doktora doktor bildigin tersledi beni bu haftalarda ne bekliyorsun birde. Hissedemezsin soyle boyle biseyi yok dedi gonderdi hareketsoz kalmasi belkide uyumasidir
kizannesii Bu haftlar hareketlerni düzenli olarak hissetmen için çok erken zaten canım panik yapma çok erken hissetmişsin harwketeeini 22. Haftada hala hissedemeyenler bile var.endişelencek bişey yok korkma😘
FatmaAhmet kizannesii ama hergün düzenli olarak hissediyordum hatta karnımın dışından attığı tekme belli oluyordu eşim dahi hissediyordu şuan böyle olunca çok korkuyorum
kizannesii FatmaAhmet o haftada düzenli hissetmen ve hattaaa eşinin dahi hissetmesi biraz zor ihtimal canm ama tabi sen daha iyi biliyosn yaşadgn için.çok endişeliysen bi doktora git.ama büyütücek bişey yoktur zatn
berenaltnts FatmaAhmet 3 ağustosta 16 hafta 4 günlüktü şuan kaç haftalık bilmiyorum canım burdaki hesaplamada 19 hafta diyo😔😔
FatmaAhmet Kaderburr şuan uzanıyorum belki hareket eder diye ama yok etmiyor inşAllah kötü bişey yoktur Rabbim hepimizinkini korusun🙏🏻
Papatyamoms Canım bazen bebek pozisyonunu değiştirip organların tarafina dönüyormuş ordan attığı tekmeler hissedilemez pozisyon değiştirmesi de hemen olmayabilir endişelenme o yüzden canım Allahın izniyle birşey yoktur
FatmaAhmet Çok şükür şimdi hissettim kıyamadı annesine pıtırcığım benim 😍 ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun🙏🏻
zehra-burak-emirasaf2813 Bence endişe etmeyin ben şuan 32+5 haftalığım benim bile bazen öyle oluyor senin olması çok normal 🤗
FatmaAhmet zehra-burak-emirasaf2813 çok korktum ilk kez böyle oldu ama 3 kere tekme attı biraz önce içim rahatladı 🙏🏻😊
Mervekrgl Bende öyle olmuştum 2 gün oynamadı hatta sonra yine oynamaya başladı galiba bu haftalarda uyku düzeni geliştiriyolar
FatmaAhmet zehra-burak-emirasaf2813 evet ilk gebeliğim bi tane düşük yaptım o yüzden herşey de pinpirikleniyorum 😕