annesinin_beybisi tazebiranne_hg04 doktor bir kesenin boyutunu söyledi bir sıkıntı yok dedi ama burda bir arkadaş doktora gitmis 5. haftasinda ve kese 10.7 imis doktoru küçük demiş benim de aklima takıldı da valls hic aklims gelmeyen şeyler burda aklima geliyor burası resmen stres kaynağı 🤭😊
tazebiranne_hg04 annesinin_beybisi herkesin hamileliği bir olmadığı gibi keseler ve bebekler de öyle gelişim kan değeri vs herkeste farklı o yüzden sorun yok şimdilik gelişimi önemli kesenin büyümesi 😊
ipekveatlas annesinin_beybisi ben o zamanlar hamileliğimi bilmiyodum en ilk 5+5te gitmisim 11mm cıkmıs senin daha kücük o zaman normal canım. bebekte o zamanlar 3,95mm cıkmıs
annesinin_beybisi ipekveatlas bu forum beni kalpten götürecek daha doğuramadan 😀 surekli baska birseyler duyuyorum hepsi takılıyor aklima😁
ipekveatlas annesinin_beybisi kız nerdeyse arada 1 hafta var 1 haftada neler neler oluyo sen biliyon mu bide herkes aynı olmaz ki sen takma bunları kafana
annesinin_beybisi tazebiranne_hg04 kıyaslama postlarına hep kızardım ama insanin içi rahat etmiyormus gerçekten evlat söz konusu olunca hep bir hersey yolunda mi kuşkusu😊
moom222 annesinin_beybisi kız nerde yazıyor boyu kesenin ultrason kağıdında mi bana bişey demedi doktor
annesinin_beybisi moom222 kiz ultrason kağıdının ust tarafında 2 rakam var onlari çarpiyor bölüyor birseyler yapıyor öyle buluyor saniirm
annesinin_beybisi ipekveatlas aynen tabi 1 haftada baya fark eder şu kalp atışını bir duysaydim bu kasar evham yapmazdım zaman hic geçmiyor daha 1 hafta var
moom222 annesinin_beybisi kız banq hiç bişey demedi ya gayet iyi sağlıklı dedi yedinci haftanda gittim hemde atsam sen anlrmisin ya bana da aciklasaniz
Zeyneb12 annesinin_beybisi bacım her şeyi bu kadar kafana takıp araştırma. Burada senin gibi nice düşüklerden sonra tekrar hamile kalan var haklısın sende endişeleniyorsun ama stres yapar bunalr sana. Rahat ol bırak akışına Rabbim sana yazdıysa zaten o mutluluk elbet senin olacaktır. 💐
annesinin_beybisi moom222 ben de tam bilmiorum canım bana kendisi söyledi kese 5.5 mm iyi bir sıkıntı yok dedi gostermedi