Deletedmom623737 Aynur47 Çok şükür gelişimi iyi 31 haftada 1700dü şimdi 33 haftayım bilmiyorum kilosunu kontrolüm bi hafta sonra ama balık yemeyle kilo alacak diye bir şey yok tabi balık yağı kullanıyorm artı bir sürü sağlıklı yiyecekte var 🥰
Deletedmom623737 PrensesFiona Bende böyle bi kaç kere yedim bu zamana kadar yok daha devami gelmiyor 🤢
PrensesFiona Deletedmom623737 omega 3 alıyorsan o da karşılar canım ben de kendimi böyle teselli ediyorum😌
Gulerdemr01 Aynur47 ben yapmıyorum ki eşim yapıyo saolsun bütün işleri yapar yemeğimi yapar çok şükür Kırmızı et yedırıyo ayıptır solemesı sureklı Sebze zorla yedırıyo oda 😂ilk gebeliğim ya saolsun en büyük destekcim 🤭😂🙏💓
Aynur47 Gulerdemr01 valla benim.eşimin hiç vakti olmuyor Bunları yapmaya sadece uzaktan ye yap ye ye deyip duruor 😂😂
Nilufar_1996 Deletedmom623737 bende çok severdim balığı ama bir tiksinti geldi hiç yiyemedim kokusuna bile dayanamıyorum OMEGA da kullanmıyorum 🤷🏻♀️
Nilufar_1996 Deletedmom623737 bu hafta soyleyim çok fazla Zaman kalmadi gerçi bir ayda içsem faydası olur her halde.
papatya_35 Eslem_1 Dip balıkları yemek yasak çipura dip başlığı değil ki benim doktorum da yiyebileceğimi söylemişti
Halimeek-8 Ben balık hiç yemiyorum et te yemiyorum o yüzden b12 iğnesi yedim onun yerine yumurtadan yoğurttan peynirden alıyorum proteinimi😫