Aynur47 Kızlar hamileliginde bol.bol palamut balik yiyen varmi ben hamileliğin baasindan beri haftada iki kez yiyorum şuan 29 haftalik hamileyim sali ve persembe günler genelde firinda palamut yiyorum acaba bu kadar çok yediğim için zararlimidir bide doktora gittim doktor bebeğin 1350 gram onde dedi baliklami ilgisi vardir acaba
serpilctn Aynur47 tabi balık bebeklere kilo yapan bi yiyecek ama palamut yenilirmi hamilelikte bilmiyorum canım ben genelde cipura alıyorum
Gulerdemr01 Aynur47 bişey olmaz dedi bana doktor bende haftada 3 keere yiyorum 🤭😂 bebegn gelişme ve beynine iyi gelıyoms
balbebek412 Aynur47 palamutin bi zarari yok diye biliyorum, bende sik sik yerim, gebeligimin basinda doktor haftada 2 kez balik tuket demisti. Ama tabi bilemiyorum simdi, siz gene de doktora sorun.
Ipekkarakus0 Deletedmom623737 ayy bende bende ama ben öncesinde de hayatta yemezdim hamilelikte adını duyunca bile tuhaf oluyorum 🤷♀️
PrensesFiona Deletedmom623737 ayy valla bende yaa yazın balık sezonu açılsın diye 4 gözle bekledim. Sonra birden tiksindim. Şimdi haftada 1 zorla vitamini girsin diye yiyorum 😥
papatya_35 Eslem_1 Dip balıkları yemek yasak çipura dip başlığı değil ki benim doktorum da yiyebileceğimi söylemişti
Deletedmom623737 Aynur47 Çok şükür gelişimi iyi 31 haftada 1700dü şimdi 33 haftayım bilmiyorum kilosunu kontrolüm bi hafta sonra ama balık yemeyle kilo alacak diye bir şey yok tabi balık yağı kullanıyorm artı bir sürü sağlıklı yiyecekte var 🥰
Noyan_alp Bende sürekli tüketiyorum balık sabah öğle akşam olsa yerim zararı olduğunu düşünmüyorum afiyet bal şeker olsun inş
Gulerdemr01 Aynur47 ben yapmıyorum ki eşim yapıyo saolsun bütün işleri yapar yemeğimi yapar çok şükür Kırmızı et yedırıyo ayıptır solemesı sureklı Sebze zorla yedırıyo oda 😂ilk gebeliğim ya saolsun en büyük destekcim 🤭😂🙏💓
Deletedmom623737 PrensesFiona Bende böyle bi kaç kere yedim bu zamana kadar yok daha devami gelmiyor 🤢