Leyla73elisa Rengarenkk bende 21 haftaya kadar bulantıllarım vardisürekli pilam dr kulanıyodum onsuz ypamıyodum doktor bana ilaci iki günde bir 3 günde bir kulan yapaş yavaş bırak dedi iki gün cok kötü hisetim sonradan bulantıllarım gecti İlacalışkanlık yapıyomuş ve vücüt gebelige alışamıyo. Bu yüzden bulantlarım gecmiyodu
Rengarenkk Leyla73elisa ara ara bırakmayı deniyorum. Bulantı sorun değil ama kusma bitmek bilmiyor. Bende bu hafta geceleri 1 tane almaya başladım. Yavaş yavaş bırakmaya çalışıcam. Dediğiniz gibi yaparım ara ara. Birden bırakınca olmadı. Doktor vitaminler ile aynı kategoride zararsız diyor ama. Ne bilim sürekli ilaç içmekte hoş gelmiyo. Günde 4-5 ilaç içiyorum. Biri azalsa psikolojik olarak rahatlicam
Gizem260 Neseeli aa bana doktor günde 4 e kadar içebilirsin sıkıntı yok dedi. Ama tabi bende içmeme taraftarıyım aslında ama, galiba içmek zorunda kalıcam 3üncü yü, çünkü akşam yemek yiyemiyorum.
Neseeli Gizem260 ilacın yan etkisi yok ama bünye alışkanlık yapıyor demek istemiştir doktor kontrollu şekilde bırakmak mantıklı evet.. benim doktorum 2 den fazla içme dedi ilaca karşı ☺️
Gizem260 Neseeli aslında ben içmemek için çok direndim ama en son başlamak zorunda kaldım bütün gün full kusuyordum
Xxz Neseeli yarın 7. Haftamda giricem hergun kusuyorum. Git gide iştahım da azalıyor hicbirsey yemiyorum. Nolcak sobum bilmiyorum yine bir deri bir kemik kalicam diye korkuyorum. Allah’ım noluuurrr iştah ver şu hamilelere yardım et 🙏🙏🙏🙏🙏💟💟💟💟💟
Pakizeliya Neseeli ilk gebeliğimde de ikinci Şuan 18 hafta hala devam ediyor benim doğum yapana kadar böyleyim :(