Iremaltnr Bugün normal kontrole geldiğim hastanede 1 cm açıklık olduğunu öğrendim ebe doğumun başlamış dedi bu gece doğum gerçekleşir mi ki bilgisi olan var mı nst de sancı çıkıyor çok hafif hissediyorum ??
Bebek08 Iremaltnr gecen hafta bi santim acıklık vardı az nts sancım hala başlamadı doğum banada o gün başladı denmişti hala bekliyorum
merve100 Iremaltnr 38 den 42 e kadar gezdim bende 3 cm ile , umarım çok bekletmez zamanında sağlıkla kavuşursunuz
Mucizeeemm00 Iremaltnr bende 37+2 yim benimde dünden beri 1cm açıklığım var nst de sancı çıktı bende hissediyorum biraz ama daha dogurmadim ne zaman dogurucam bilmiyorum
Iremaltnr Bebek08 Ya bakalım bizde kaçıncı haftaya kadar beklicez böyle hala bir cm açıklıkla mi devam ediyorsunuz ?
Iremaltnr merve100 Oo maşallah açıklık olsun diye ekstra birşey yapmadınız öyleyse o zamana kadar beklediğine göre 😁
Iremaltnr Mucizeeemm00 bende hiç hissetmiyorum sancıyı nstde düzenli çıkınca şaşırdım bir an panik oldum öyle olunca ,sağlıkla kavuşuruz inşallah bebislerimize ❤️
Bebek08 Iremaltnr o zamandan beri acıklıgı muayne etmediler devlete gidiyorum 41 kadar sancım gelmezse suni verilicek
eslemsi Iremaltnr bende tam 37+5te dogurdum ama 38i gormek isterdim 1 cm aciklikla gublercr haftalarca bekleyen vat belki hemen dogum olmaz
Iremaltnr eslemsi inşallah olmaz şimdi bende kendimi hazır hissetmiyorum 40.haftada falan gelir diye düşünüyordum hep o zamana hazirliyordum kendimi bakalım bekleyip gorcez 😊
Silaaaaa Iremaltnr kız ben 31 haftadan beri 2 cm açıklıkla dolanıyorum kafası aşağıda suyum fazla ağrılı ağrılı geziyorum ne doğum başlaması her dediklerine inanma
Iremaltnr Silaaaaa sjsjjs inanmak değilde ilk olunca panikliyor insan ne yapacağını şaşırıyor evde bekliyorum sancı falan da hissetmiyorum olursa giderim hastaneye 😊
Silaaaaa Iremaltnr benimde ilk çok sancım var doğum sancısı gelse ayırt edemiycem valla çok değişik şeyler yaşıyorum 😂😂😂
Iremaltnr Silaaaaa Doğum sancısı olunca anlıyorsun artık diyorlardı bakalım dikkat et kız sende evde doğurma 😄