Nazlimsu evet galiba Manisa’da özel hastane, fiyat, performans, doktor iyiliği yönünden şu an bütün arkadaşlar gramda medicali öneriyor. Hem Hakan bey hem Nahit bey tercih edilen doktorlardan. Ben sabah Nahit beye kontrole gittim. Beğendim açıkçası yani bilgilendirme konusunda iyiydi. Annelerimizin söylediği ayaklarını ve karnını sıcak tut gibi önerilerde bulundu. Özellikle hastanenin tüp bebek doktoru olduğu için tutunma ya da ilk zamanlardaki rahatsızlıkları düzgün bir şekilde dile getirmesi hoşuma gitti açıkçası. Ben ilk öğrendiğimde hastane hem evime yakın hem de bi gün sonrasında direkt randevu var diye 8 Eylül Pınar hanıma gittim ama inanın hiçbir şekilde memnun kalmadım. İki defa gördü beni ikisinde de ağzından lafı cımbızla aldım. Sağlık ocağına gitmemi bile arkadaşlarım söyledi haber vermem gerektiğini. Yapılması gereken kan testlerim yapılmamış bugün yapıldı. Zaten ilk gebelik insan ne oldu ne olacak diye pimpirikleniyor sakinleştirmeyi bırakın hı evet var bi şeyler tarzı yorumlarda bulundu. Bugün Nahit beyle içime su serpildi biraz. Ay inşallah bebişlerimiz gelsin de kavuşalım şu dönemleri atlatalım sağ salim 🥰