@Senademir04 bı gıdıyım o zaman cok zor dusurdum cunku randevu
Hıc bır sey anlamadım bılgısı olan paylasabılırmı ‽~detaylı ultrason randevu
Mervekrmn aynen çok zor randevu almk oraya bakar canm
@3mlek2bebkannesi tesekkur ederım bılgın ıcın bı an kafam karısmıstı ama rahatladım 😊
Mervekrmn aldığınız bölüm doğru riskli Bi durum varmı diye detaylı inceleme yapıyor 😊
Mervekrmn Onların uzmanlık alanı o perinataloji uzmanı genelde riskli gene takip eder fakat riskli gebe olmanız gerekmiyor detaylıya girmek için bende perinatolağa yaptırdım detaylı mı daha çok içime sindi hatta onların raporu daha iyi oluyor kesinlikle gitmelisin 🌸
@eeylulum hastaneye ılk defa gıdıcegım ıcın bılemedım ınternette de oyle gorunce sasırdım sormak ıstedm acıkcası
@semakulekci devlete gıdecegım ozellere malum guc yetmıyor ınsallah dedıgınız gıbı detaylı yaparlar 😊
@Aselinkooo cok tesekkur ederımm😊
Mervekrmn Tabi şimdi bayağı pahalanmıştır ben özele gidiyorum radyolog o zaman 450 tl ye yapıyordu perinatalog ise 650 200 tl fazla vermek olmuştu tercihim şimdi daha zor tabi ki
@semakulekci bende ozele gıdıyordum hamılelıgımın basından berı 2 ayda muayne ucretıne 2 kere zam geldı gıtmıyorum artık detaylı ıcın cagırdı ama onu ozelde yaptırıcagıma gıderım cocugumun eksıklerını alırım daha ıyı
Mervekrmn haklısın şartlar bunu gerektiriyor artık