Sumiire eeylulum yaa öylemi nereye sormak gerekir ki acaba internetten baktım oyle biley bulamadım bende
Deletedmom_33 Mozarella Bizde tek kişi çalışıyor ben verirler belki diye başvuru yaptım gelip eve baktılar soru sorup gittiler bugünde getirdiler. Eşim vermezler diyordu
Deletedmom_33 elifinilki27 İşte çalışan kaç ksii, maaş ne, kira mi, ne kadar, pazara markete ne kadar gidiyor, faturalar vs ne kadar geliyor. Eğitim durumu, yaş, başka yardım alıyor musunuz tarzı sorular sordular. İlk çocuk mu vs vs
elifinilki27 Deletedmom_33 Teşekkür ederim bende başvurmuştum başvurumla ilgili gerekli işlem tamamlanmış eve geleceklerdi merak ettim ne soruyorlar diye
Deletedmom_33 Siboo Ben aradigimda 31 idi canım hatta o isademin de aile desteğinden faydalanmak isterseniz 7.ayda basliyorlarmis. Bebek bakımı,hamilelik süreci, emzirme nasıl olcak vs. Bilgi veriyorlar. Sonrasında 1.1-5 yaşına kadar evde ücretsiz etkinlik,aktivite, testelr vs yapacaklarmış. Gelen hemşire idi bana. 5 yaşa kadar da oraya götürebilirmisim sonrasında
Deletedmom_33 zynpada Almıyorum. Bana da gelen kizlar öncelikle sosyal detsek alan ailelerden seçiliyor demişti
minik4550 Deletedmom_33 153 arayıp ne dediniz bende arıyorum boyle destek paketi yok diyor hatta ilk doğumunda sadece ıslak mendil kafa hastası tirnak makası gelmişti şehirlere özellikle acaba yollanan şeyler
Deletedmom_33 Pnaar34 Yok hamile iken 153 u aradım. Yenidoğan destek paketine başvurmak istiyorum dedim. Başka yere yönlendirdi. Orda bir takım sorualr sordular işte kirada misiniz, kaç kişi çalışıyor,evde kaç kişi yaşanıyor vs. 2 hafta sonra filan eve geldiler benzer soruları sordular. Öncelik başka yardım alanlar ancak olumlu olumsuz aranirsiniz 2 haftaya denildi. Perşembe günü aramislardi kaçıncı haftadasiniz onu doğrulamak için dediler. Bugünde getirdiler
55alp34 Deletedmom_33 Canm Bnde başvurdum 20gun oldu nerdeyse hala bu sonuç yok beklemedeyim… Oturduğunuz ev kendnze mi ait öyle olnca başvuru onaylanmiyomus galiba öyle duydm Canm bide eve gelince diğer odalara filan bakiyolar mi bilgi verirsen sevinirim❤️
Deletedmom_33 Zeynepp97 Kaç kişi yaşıyor,çalışan kim,maaş, faturalar ne kadar,market pazar ne kadar, ev kira mi, ilk çocuk mu, neden başvuru yaptınız, başka yardım aldığınız yer var mı gibi sorular