Edaymn portakalcicegii gerçekten mi bugün duyunca baya tedirgin oldum annemde tiroid hastasıydı genetik olduğundan olurmuş🥲 her gün sabah aç ilaç içeceğim bakalımm, ikimizde bir sonraki gidişlerimiz de görürüz de duyarız da inşallah ya aklım sadece onda ❤️
portakalcicegii Edaymn içmezsen sıkıntı doktorun söylemiştir 😍 içimiz rahat olsun, sanırım en önemlisi bu. Birdahaki kontrolün ne zaman, haberleşelim tekrar 😂
Edaymn portakalcicegii evett o tetikliyor diye biliyorum ben doktor daha iyi bilir tabi ama ilk haftalarda alttan bakınca lekelenmeler görülebiliyor🙈 korkma korkma belki doğumumuzu bile aynı gün yapacağız merak etme ❤️🤩
Edaymn portakalcicegii 31nde gideceğimm pazartesi 2 gibiii 🐣 Çok heyecanlıııııııııı günler geçmiyor ya🤓
portakalcicegii Edaymn sen benden önce gidiceksin. Ben perşembe gidicem 😍 hayırlı haberlerini bekliyorum 🎈
Edaymn portakalcicegii evet haberleşelimm burda bazen çok kötü şeyler okuyup etkileniyorum diye bu aralar bi tık azalttım girmeyi girip sana yazacağım muhakkak 😍😍 inşallah sağlıkla görürüm kalbini de belki sürpriz duyarım benimki geç döllenmeymiş birazcıkkk belki geç duyarım😌
portakalcicegii Edaymn aklımdasın sürekli. Bugün yazacaktım koşturmadan yazamadım 😍 güzel haberlerle gelcem inşallah 🤲🏻
portakalcicegii Edaymn ayy ne sorcam. Doktorun son adet tarihini mi baz aldı. Ona göre mi kaç haftalık olduğunu söyledi
Edaymn portakalcicegii ben şuan 6+5 im ama ultrason da tam 6 haftalık göründü 🙏🏻 Biz özel sohbet mi açsak ya🤣
portakalcicegii Edaymn bende 6+5 im. Geçen gittiğimde sormayı unuttum. Perşembe sorcam inşallah 😂 ayy nasıl açılıyor ki😂 olmazsa instagramdan haberleşelim 😂