portakalcicegii Edaymn merhaba benim bugün akıntım yoğunlaşmaya başladı . Sizdede var mı acaba 🤦♀️☺️
Edaymn portakalcicegii birebir aynıyız sanırım bende de dün idrarımı yaptıktan sonra sildiğim de yoğunlaştı biraz garipsedim ara ara bugünde oluyor bazen adet olacak gibi ağrım olur bir de benim ama çokkk az bir ağrı akıntınız nasıldı😌
portakalcicegii Edaymn benim lekelenmem vardı zaten kahverengi şeklindeydi. Ara ara kasık ve bel agrım oluyor. Bugün biraz şiddetli oldu. Sonra akıntım başladı yoğun açık kahve sarı arası bir renkti. Korktum açıkçası. Şimdi birşeyim yok rahatladım bayağı
Edaymn portakalcicegii bence yerleşmeye çalışıyorlar şuan normaldir ara ara bende de oluyor pek aldırmamaya çalışıyorum bundan 1 hafta sonra daha rahat olacağız keselerimizi gördükten sonra inşallah 🙈🙈😂
Edaymn portakalcicegii ya inanılmaz sevindimmm haber vermeniz de çok tatlı teşekkür ederim 😍🥰 pazartesi gideceğim bende çok sabırsızım dün yine dayanamadım kan testi verdim 1746 olmuşşş inşallah sağlıklıdır🙏🏻 Bebişi de gördünüz müüüü😍😍
portakalcicegii Edaymn bebişi henüz göremedik 😍 3 şubata randevu verdi bebişi minik görürüz. Kalp atışını duyamasakta onuda görürüz dedi 🎈❤️ Hep aklımdaydı ya hastaneden geldim hemen yazdım sana 😍
Edaymn portakalcicegii bende gittiğimde pazartesi 5+5 olacağım özel muayene doktoru benimki belki makinesi bi tık iyiyse görürüz bebişi diye umutlanıyorum ama 😂🥰 hep böyle iyi gitsin inşallah bizim günlerimizde aynı sanırım dimi 9 ay beraberiz o zaman 😂😂😂
portakalcicegii Edaymn bende özele gidiyorum kuzum hatta göremem diye düşünüyordum 😂 ayy evet aynıyız arada burdan haberleşiriz. Güzel haberlerini bekliyorum 😍❤️
Edaymn portakalcicegii tamamdır pazartesi görür görmez haberlerimizi ileteceğim düşündüğün için teşekkür ederimm😍😘
Edaymn portakalcicegii 🙈🙈 ay çıkmış aklımdan sabah aklımdaydı yazayım diye sana çok şükür gördük bi noktacıkta gördük içinde yolkmuş beboşu göremedikte pazartesi yine gideceğimmm aklıma takıldı bugün gebelik rutin kan testleri yaptı doktorum tiroidlerim yüksek çıkmış ilaç kullanacakmışım🥺 bir problem olmaz inş🙏🏻🙏🏻
portakalcicegii Edaymn ayy çok sevindim, darısı bebişi görmeye inşallah❤️ . Ayy benim kontrolden sonra lekelenmem oldu, suanda iyiyim progestan kullanıyorum 🤦♀️Kontrolüm 3 Şubat o zamana kadar bekleyelim dedi doktorum. İnşallah sıkıntı yoktur
Edaymn portakalcicegii alttan muayene ile mi baktıı, benim arkadaşımda da sürekli leke oluyordu sağ salim doğumunu yaptı merak etme bazen bazı insanlarda olabiliyor endişe şuan bizim en büyük düşmanımız kafaya pek takmamamız lazım ne kadar zor olsa da 🙏🏻 Bence gayet iyidir iyi düşünelim hep iyi olsun çocuklarımız da🥰
Edaymn portakalcicegii gerçekten mi bugün duyunca baya tedirgin oldum annemde tiroid hastasıydı genetik olduğundan olurmuş🥲 her gün sabah aç ilaç içeceğim bakalımm, ikimizde bir sonraki gidişlerimiz de görürüz de duyarız da inşallah ya aklım sadece onda ❤️