furkaninannesii valla canım bende 300₺ veriyorum her muayeneye ama parayla değil bu işler 😅 büyüdükçe göstermesi zorlaşıyor yeri sıkıştığı için. 10 gün içinde kontrol hakkınız var. Haftaya şansınızı bir daha deneyin isterseniz
Kızlar 35+6 yım ultrasyonda bebeğin yüzünü göstermedi
furkaninannesii 34+2 olduk bugün normalde devlete gidiyorum malum göstermiyorlar sırf yüzünü görebilmek için özelden randevu aldım inşallah gösterir ya 😂
furkaninannesii bizimkide sırtını dönmüş bize 2 aydır göstermiyor yüzünü 😅😅
- Haftadan beri bas asagı kızım hiç göremedim taa ki 36+0 haftalıkken gidene kadar. Babasının şansına sanırım doktor baya baya gösterdi izledik uzun bi süre elini yüzüne koymuş uyuyordu 😅😂
Kilosu ne kadar olmuş?Benim de yarın doktor randevum var da.36+0 olacağım yarın
Ben 20.haftadan beri göremiyorum hic gostermiyor. 35+6yiz dun gittim en son yine gormedim🤣
furkaninannesii benim de ablamın bebişi yüzünü göstermiyordu elleriyle kapatır gibi duruyordu ☺️ bebiş doğdu hala uyurken ellerini o şekilde kapatıyor ya yiyecegim en sonunda bunu ben 😆💕
furkaninannesii büyüyünce yüzü değil hiç biyerini net gördmiyosun 😄 çok normal. En fazla 5 haftan kalmış sabet az daha 😄
furkaninannesii bende 31. Haftadan beri göremiyorum 35+3 oldum 36 da gidicem doktora inşallah görürüm bu sefer 😂
furkaninannesii bizde 34 haftaligiz dün kontrolümüzde kafasını arkaya doğru uzatmış imkansız görünmedi ilk defa fotoğrafsız çıktık muayeneden 🤦🥺😂
Cansurts valla ben dedim bakmaya ugrasmadan direk buyudu daha görunmez yüzü deyip gostermek icin cabalamadi bile . Sen israr et canim
Serpilbb sabredemiyom 😂😂😂 ay hep boyle olanlara ultrasyonda görsen ne olacak dogacak iste derdim büyük konusmusum.😂 Cocugumun yüzünün derdine düstüm 😂
furkaninannesii üzülme kız benim plesentam önde 36+1 im hic göremedim haha
furkaninannesii sorma öyle oluyor doğuncada gözünü alamıyorsun üstünden 😄
furkaninannesii canım ben de özetle gidiyorım hem klinik hem hastane şeklinde. En son 28 de gördük. Kafası aşağı gelince görünmüyor dedi doktorumuz . Israr ettik denedi ama görünmedi
furkaninannesii Önceki takipli olduğum doktora aldım nazım geçiyor diye umarım gösterir ya 3 aydır görmüyoruz bakalım