Glsh14 17.haftalik hamileyim.goguslerim buyudugu icin artik sudyenlerim olmuyor rahat edemiyorum.nasil bir sudyen almaliyim?emzirme sudyenleri varmis onlar simdiden kullanilmaya baslanir mi siz neler kullaniyorsunuz?
Mozarella Glsh14 canim onlar gogus ucu belli ediyor genelde şu an erken. Pentinin xl yarım atletlerinden aldim çok rahat ettim. Bedenim 85
Mrv1007 Glsh14 sutyen büyütücü aparatlar var onlardan alıp kendi sutyenlerini kullanmaya devam edebilirsin🥰
Meriiih Glsh14 ben emzirme atletimi şimdiden gitmeme başladım dışarı çıkarken falan en rahat o oluyor çünkü sütyen de acıtıyordu batma kaşıntı yapıyordu 😕
Esmavoles Glsh14 ek aparatt alabilirsin benim burda alabilcegim bi yer olmadigi icin eski sutyenlerimin citciklarini kesip dikip ek aparat olarak kullaniyorum 😅emzirme sutyende alip kullancaginda soyle birseyde yapabilirsin gogus bolgesi acilip kapaniyo gogus ucum belli olmasin diyorsan o ara kisma eski sutyenin sungerinden koyabilirsin
Glsh14 Mozarella ben hic yarim atlet kullanmadim ama sarkik durmaz dimi normal sudyen takmis gibi duruyor mu?
Mozarella Glsh14 yok yani pentininki durmuyor diğerleri belki öyle olabilir de. Ben sutyen rahatlığını buldum
Glsh14 Mrv1007 aa cok mantikli tuhafiyede vardir heralde bunlardan.deneyeyim olursa kullanirim.cok tesekkur ederim🥰
Tugbamete Glsh14 canım pentide südyen genişletmek için aparat satılıyor sırt kısma ekliyorsun ben öyle yaptım rahat ettim 37 haftalığım henüz emzirme sütyenine geçmedim. Ha bu arada çok güzel emzirme sütyenleri var benimki önü kulplu arkası dantelli falan öyle çirkin diyenlere bakma dünya çeşit var toparlayıcılı hemde 😘
Glsh14 Tugbamete O aparatlardan alip dneyecegim mutlaka tesekkur ederim.hic bakmadim emzirme sudyenlerine ama mutlaja vardir guzel seyler😊
Fnen Glsh14 bence aşşağıda arkadaşların size gösterdiği üründen alın, emzirme sütyeni kuplu olmadığı için sarkabilir göğüsleriniz
Tugbamete Fnen kimseye denk gelmemiş heralde ama benim emzirme sütyenim kuplu neden emzirme sütyeni deyince herkesin aklına anane sütyeni gibi bez parçası geliyor anlamadım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Fnen Tugbamete Ama kuplu olanları nasıl açıp aşağı çekeceksiniz ki 🤷🏻♀️ Ben pentiden aldım göğsün üst tarafından açılanlardan onların hiç biri kulplu değildi. Yani çok güzel şıklar göğüs ucuda belli etmez ama normal penti sütyenleri gibi sert değil
merhababebik benimkiler o kadar büyüdü ki bir aparatla kapanacak gibi değildi. Hatta geçen zorda kaldım eskilerden takayım dedim ucuna fes koymuşum gibi oldu..:( pentiden toparlayıcı aldım, emzirirken de kullanırım sıyırması çok basit
Tugbamete Fnen zaten kapak gibi çıtını açıp üstünü katlıyorsunuz full destek değil tabi yoksa memişler ağzına girer 😂 1 parmak baleni var içinde ve toparlıyor normalde de kullanılır hatta hiç emzirme sütyeni gibi durmuyor ☺️
Glsh14 Tugbamete Gercekten hicte emzirme sudyeni gibi durmuyor normaldede kullanilir.ben bundan 1 tane alayim deneyeyik hem sonrada lazim olcak zaten tesekkur ederim😊
Fnen Tugbamete Benim kide buna benziyor ama ben desteklediğini hissetmediğim için doğumdan önce kullanmayayım diyorum☺️ Siz rahatsız olmuyorsanız kullanın tabii
Glsh14 Kizlar bisey daha sorcam gogus ucu kasintisi icin ne surebilirim?sabah aksam kantaron yagi suruyorum vucuduma am ffayda etmiyor.asiri derecede kasiniyor gogus ucum kasirken parcalamak istiyorum resmen o derece
Tugbamete Glsh14 canım benim ebem yumuşatıp havluyla göğüs ucunu yavaş yavaş sil demişti. Bende göbeğimi yağlarken göğüslerimide yağlıyorum daha sonra uçlarını havluyla siliyorum yavaş yavaş sürtüyorum en sonda lansinoh göğüs ucu krem sürüyorum ilk gebeliğimde emzirirken göğüslerim çok kötü yara olmuştu kan geliyordu ağlaya ağlaya emziriyordum şimdi önlemimi baştan aldım