babymoomss Eşimle kuzen olduğumuz için dedelerimizin adını koyacağız inşallah bir çocuğumuz olursa Erkek Yusuf Emin ♥️ Kız da Eylül Esila düşünüyoruz 🙏🏻
Rceyda Ayseee60 kötü, korkulan şiddetli,cesur, güçlü, kurnaz,becerikli. Anlamları bunlar. Güzel olan anlmlarını düşünürler bsey olmaz. Cok güzel bi isim ahengi güzel.
yeni_anne60 mrb anneler bakiyirum ki cogu kisim isim bulmus 31 haftalik gebeyim erkek annesi olcam ins ama hala isim bulamiyorum turan isminin yanina yakisan isim onerileriniz var mi ?
Nhlll Cicek87 amin rabbim adlarıyla yaşatsınlar insalllah.oglum 3 yaşında fikir olsun diye paylaştım😊
miyopmom gizemkrgzl ayni durum bizdede var kizimda cinsiyeti ogrenince oturduk esimle o gece isim aradik sonra bulduk cok sukur dun aynisini yapalim dedik ama bulamadik ama ben Hamza istiyorum esimi ikna etmem lazim😅
miyopmom gizemkrgzl ozellikle benim esim mi bilmiyorum ama giciktir biraz😂bazi esler var tamamen hanimina birakiyor sende birak dimi 😂
gizemkrgzl miyopmom ay benimkide öyle canım inadına güzel değil falan diyo kendin bul diyorum kendi de bulamıyor delirtcek beni 24. Haftama gircem ya doğumda karar anca verir heralde 🤣🤣
miyopmom gizemkrgzl bulamamak cok zormus ya 😅birde bize supriz oldu cinsiyeti biz kiz diye tahmin etmistik dun ogrendik ki oglanmis doktora dedim neee 😂
gizemkrgzl miyopmom ahh en korktuğum şey 🤣 bende hep erkek hissetmiştim erkek çıktı gerçekten 3 doktora da teyit ettirdim 🤣🤣
Filiz123465 İlk oglumun adı yiğit şimdi 18 haftalık hamileyim ama daha tam netleştiremedik Furkan Enes ve umut arasında kaldık sizce hangisi kulaga hoş geliyor