Papatyaytt Tugbamete AA benimde oğluma düşündüğüm iki güzel isim ya yağız ya yiğit ama yanimada han yada başka bı isim eklemeyi düşünüyordum ,,🥰
Papatyaytt Tgcperi ayy bende yaa Yağız ismini çok istiyorum ama yanına ne yakışırdı. HAN yakışıyor aslında yağız han güzel büyük ihtimal yağız han olur
Tgcperi Papatyaytt deniz isminide çok begeniyoruz biz deniz yağız oluyormu sizce yada yağız deniz ? Yağız han güzel oluyor beğendim
Smyrayldrm Mimozaaa 1.oglumun adı, Çınar Mehmet 💕 2.oglumun adı Hamza 🥰 suanda 3.ogluma hamıleyım oda Eymen olacak allahın izinıyle ınslhh 🥰 28+2 haftalıgım 🧿💙🙏
Kezzbann GizemSnr bizim de efe net ama.yanina bi isim daha düşünüyorum onda kararsizim eşim aras efe diyo ben kaan efe bakalım 3 ay kaldı inişinden biri olacak. Sağlıkla.gelsSağlıkla.gelsin de
GizemSnr Kezzbann neyse ki sizin eşiniz iki ismi kabul ediyor 😊 aynen sağlıkla gelsinler de isme karar verilir elbet
Deletedmom10846 Tgcperi yağız ege düşündük biz isim olarak☺️ Ege düşünebilirsiniz alp ya da han olabilir
Cicek87 Nhlll güzel isim,Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın🤲 Benim de küçük oğlumun adı Eymen Ali 🥰
Nhlll Cicek87 amin rabbim adlarıyla yaşatsınlar insalllah.oglum 3 yaşında fikir olsun diye paylaştım😊
Pptya Ebruxxx yaa bende Aras koyacağım ama ismin anlamı çokta hoşuma gitmedi açıkçası 😑 ,30+2 deym çok magnet hastane çıkışı yaptiricam hala beklyorm
Deletedmom10846 Pptya at kılı anlamına da geliyor ne yazık ki😔 uras tercih etmiştim ben o yüzden oğlumda
Sifa23 Mimozaaa Bende 27 haftalık hamileyim dün karar verdik Musab Ali koyacağız inşallah nasipse 🥰❤️