Zumra_tuba1235 eczasli meraba canim ya 30 haftalık hamileyim bende oğlum olcak isim bulamadım eşim mert koymak istiyo benimde içime sinmiyo hiç şimdi sizde görünce yazmak istedim tanıdığınız varmı mert isimli kişiler nasıl karekter olarak
Pptya Ebruxxx yaa bende Aras koyacağım ama ismin anlamı çokta hoşuma gitmedi açıkçası 😑 ,30+2 deym çok magnet hastane çıkışı yaptiricam hala beklyorm
Eliffefee Mimozaaa ilk oğluma kendim karar verdım Ömer Talha koydm ikinciye eşim Alparslan koymak istiyorum dedi bnde çok sevdm öyle koycagz inşallah 🤲🥰
eczasli Zumra_tuba1235 evet genelde hep sevilen kişiler bizim tanıdıklarımız benim eşimde sevmediği kişilerin ismini koymak istemez ama Mert ikimizede çok güzel geldi☺️
Husneeeeee Mimozaaa Bir kızım var ismi Ayşe. Kısmetse birde oğlum olacak 15 gün sonra Aybars 🌛 koyacağız
Nevera Piremsesannesi bera faziletli manası ve ayrıyetten ashabı kiramdan bera bin malik var onun hikayesini okuyunca daha çok etkilenmiştim benimde kızlarım var neva ve vera buda onlara kardeş olacak inşaAllah