GulsahErva ACAR 😍 Koymayı planlıyoruz bizde inşallah. Anlamı Kuvvetli, dinç, çevik, atılgan, kabına sığmaz, gözü pek .. Sizce Nasill??
Seda_korkmaz06 -Fatma hangi çağda kaldık bence babasının ismini koymayın kendi babanıza haksızlık olur. Şahsen küçük çocuğa seslenince dedesine seslenmis gibi oluyor tuhaf geliyor yani sizin tercihiniz tâbi ❤️
Nslhn97 Cansel11 benim eşimde kılıç istiyor bende karan istiyorum karan kılıç a karar verdik nasıl sizce
Ebruub Mimozaaa ilk oğlum Mehmet Buda erkek olursa kerem koyacam inşaallah rüyamda nısanlıyken Mehmet kerem koymuştum ilk torun veliaht olunca sadece dedemizin adını koyduk😍☺️
Minammm Papatyaytt bende Yağız’ın yanına bir isim daha istiyorum ama bir türlü yakışan bir isim bulamadım
Hasret47 Gokcen35 sağlıkla doğsun insalah 😍 benimde pek içime sinmiyor eşim çok istiyo bakalım büyük ihtimalle kıvanç olacak
Piremsesannesi Nevera bera isminin anlamı nedir kızımın adı Beray şimdiki oğlan gibi hissediyorum da isim hoşuma gitti
Nevera Piremsesannesi bera faziletli manası ve ayrıyetten ashabı kiramdan bera bin malik var onun hikayesini okuyunca daha çok etkilenmiştim benimde kızlarım var neva ve vera buda onlara kardeş olacak inşaAllah
EsilaMiracAyazEren_Moms Bi oğlum var adı Miraç. 3 ay sonra Allah nasip ederse bi oğlum daha olcak onu da Ayaz düşünüyoruz 💙