Efuli53 Bayanlar doktor dün kan hapı yazdı akşam aç karnına içiçekmişim yatmadan önce içtim ama gece bulanıyla uyanıp kustum acaba yemekten önce içsem olmaz mı?? Siz nasıl içiyosunuz
Edanur54 Efuli53 ben icmiyorum artk denemedgm kan hapi kalmadi her ac karnima ictigimde kusuyorum biktim hap deistrmekten en son care icmiyorum
Maviss35 Efuli53 niye akşam 🤔 ben sabah aç karnına aliyorum doktoruna sor uygun görürse sabahları iç akşama kdar ben 3 öğün yiyorum sen nasıl aç bırakacaksın kendini 😫
Birglbiray Efuli53 canım bende hap kullanamıyorum aynı şekilde kusuyorum saat kaçta olursa olsun doktoruma söyleyip şuruğ aldım doktoruna danışıp şurup kullan şuruptan sonra hiç kalmadı şikayetim
Edanur54 deletedmom321 vegaferon aldim gecen birtane daha aldm ondan onde gyno diye vardi artk gercekten biktim icmicem
deletedmom321 Edanur54 bana iyi gelmişti de bu yüzden söyledim. Mide yanması oluyordu diğerlerinde bunda öyle bir sıkıntı hisssetmedim bulantım olmadı ama hiç
Edanur54 Papatyamoms bana hep hap yazdlar gelinimiz hamile onunki tup seklinde o kusmuyo ama kac tane yazdrdm ve ekstra saglk ocagida denemem icin verdi artk cidden skldm
Elons Kan demir hapını bende günde 1 kere sabah aç karnına içiyorum herhangi bi probkem yaratmiyor ferrum fort ilacimin ismi
Efuli53 Elons sen sbaah içiyosun. Sabah tiroit ilacı içtigim icin kanı ıcemıyorum. Aksam yatöadan içiyorum gece midem kalkıyo
Sukranerolkaradag Efuli53 Kan ilacını bence sabah aç karna al benim doktorumun önerisi. Çünkü enerji veriyor ve gece uykunu kaçırabilir ayrıca sabah dışında kullananlarda genelde bulantı yaptığını duydum.
deletedmom6295 Efuli53 sabah aç karnına içip yaklaşık bir saat aç kalmanız lazım. o arada da mide bulantısı yapabiliyor. kusma isteği gelirse birşeyler atıştırın ufak bir parça ekmek kraker veya kayısı gb bir meyve yetin bulantınızı kesecektir
Muhammedamine deletedmom6295 bana ileri derecede kabızlık yaptı ben de ne yapacagımı bilmiyorum 🤷♀️ Şurup le içiyorum kabızlık içşn nafile
deletedmom6295 Muhammedamine ilk kutuda ben de kabızlık sıkıntısı çektim. önceleri kayısı ve kefir denedim. sonra bağırsaklarımı yönetmeyi başardım diyelim. her sabah aynı saatte tuvalete gidiyorum ve bolca su içiyorum. sıkıntım kalmadı artık çok şükür
Muhammedamine deletedmom6295 demir omega üç daha doğrusu bunların hepsini yeteri kadar karşılayabiceğimiz tek bir ilaç yokmu acaba
deletedmom6295 Muhammedamine omega üç ile demir aynı anda yok sanırım. omega alırken ifos sertifikası olmasına dikkat edin mutlaka☺️
Bahar9235 Efuli53 ben ferrum kullanıyorum sabah yemekten hemen sonra diyor abimde doktor onada sordum tok karnına içiceksin dedi
aayse34 Efuli53 gynoferro kullandım onun öncesinde de başka bi şey kullanmıştım bulantım vardı ama bu yapmadı doktoruna ve aile hekimine danış istersen bunu dene bi de tamam derlerse