Acemianne__ Zeyyyn birşey yok dimi. Ben buradan hissettiysem sizi düşünemiyorum. Bizim bina da yeni güya Kıbrıstaki depreme bile tepki veriyosa yandık
Zeyyyn Kubra_elif_ahmet karamana yakınız bizde 99 depremini yaşadımz normal de korkmam depremden ama aklımçktı durmadı dışarıya gdemyn kar var ay Rabbim korusun bizleri 2 etti bu
Kubra_elif_ahmet Zeyyyn Allah korusun gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor bende bu evden nasıl ineriz diye düşündüm hemen 5.katta oturuyorum üstüme bişey alıp çıkana kadar Allah korusun yani
Zeyyyn Acemianne__ çok şükür birşey yok toki binaları zaten kağıt gibi dağbaşındayız kar kapıda valla dışarıya bile kaçamazsın aldım çoçuğu kucağıma başka ne yapacaz Rabbim korusun hepimizi
Kubra_elif_ahmet Liyuzamom 😂😂Yarabbim. Benimde ne sallanması dedi sonra kendi de hissedince sarılıp korkma aşkım deprem oluyor dedi 😂😂😂ama yataktan çıkmak gibi bir niyeti yoktu geçince de düzeldi ve uyudu tekrar 🤦🏻♀️ben ise nöbetteyim 1 dkdan uzun sürdü acaba kız kardeşimi annemleri arasam mı yoksa haberleri yoksa korkutmasam mı diye düşünüyorum
Liyuzamom Kubra_elif_ahmet çok kısa sürdü annem de yan odadaydı zaten gittim baktım o hiç hissetmemiş 🤷 benim koca çok korktu ya 😅😁
Zeyyyn Kubra_elif_ahmet gerçekten öyle valla dışarıya baktım bide çıkan var mı diye herkes evde 4 kattayız bizde çoçuğu beşikten kaptım bekliyorum öyle yıkılsa napcaz yanlış yapıyoruz ama
Acemianne__ Zeyyyn Aminn öyle tabi inşallah bir daha olmaz cok zor gerçekten korkma Allaha emanet ol canım Allah esirgesin hepimizi
Zeyyyn Acemianne__ amin canım sende hayırlısı ile kolay doğumların olsun uyudum uyandım ayaktasın valla Rabbim güç kuvvet versin
Kubra_elif_ahmet Zeyyyn Aynen bende baktım hemen kimse yok bi kaç ışık açıktı belki de insanların haberi bile olmadı bilmiyoruz ki. Olanlarda tekrar derin uykuya geçti zaten bizşer kaldık işte böyle evhamla
Melekk-911 Acemianne__ evet çok sallandik, uykumdan uyandım uğultulu birsekildeydi çok korktum. ışığı açtığımızda avize sallanıyordu hhala . Mersin’de yaşıyorum
caghan_annesi Acemianne__ konya da bile hissedildi akdeniz depremi 🥺 nasıl uyandım anlatamam Allah korusun herkesi
Acemianne__ caghan_annesi 😔 Amin bu bölgesel değil baya geniş alanda hissedildi sanırım bakalım yarın açıklama yaparlar
unkowngirl Kandilliye göre; 6.1 - AKDENIZ Büyüklük - 6.1 Yer - AKDENIZ Tarih - 1/11/2022 4:07:51 AM Enlem - 35.2890 Boylam - 32.1068 Derinlik - 36.3km
Acemianne__ unkowngirl kandilli yarım saat sonra açıklama yapmayı başardı valla en hızlı Ekşi sözlükten öğreniyoruz deprem olunca
papatya981 Acemianne__ evet ya çok kötüydü karamandan baya hissedildi bende çok korktum birde eşim nöbette hyr ya ben abartiiyorum korkudan hala sallanıyoruz sanırım dedim ama baya uzun sürdü bende hemen aşağıya inmeyi düşündüm elim ayağım nasıl titredi kalbim çıkacaktı valla o kdr korktum birde burda deprem olmaz Konya Karaman öyle yanı hep sallantiyla beraber ses geldi pat pat eşyalar vurdu ayy Allahım rabbim koru beterinden Allahım 😢
Zeyyyn Kubra_elif_ahmet aynen eşime dıyorum olur ya hani sadece bina sallanır kimse yok ışık da açmıyor biz mi hissettik diye ama Artık telefonlara uyarı geliyor Allahtan yakında deprem oldu diye