Nisa1710 heleninannesi06 gündüzüm gecem karıştı ya benimde bugün 12.30 a kadar uyudum okuldam eve geldim 7.30 tekrar uyudum 23.00 e kadar
Ayferu heleninannesi06 22+6 gece uyuyamıyorum tekmelerden uykuya dalsam bile uyandırıyor aslında çok güzel bir duygu ☺️
mervebuglemtkn Gkcdila 34+4 şuan katılıyorum nimetmis 17-18-19 lar 20 leerr. Oturarak uyuyoruz biz ☺️
Gkcdila heleninannesi06 herkes bir değildir heralde ya:) benim bebeğim geceleri uslu duruyor aslında ama benim sol ayağımda huzursuz bacak sendromu var her gece aynı şeyi yaşıyorum aylardır uyku haram:)
heleninannesi06 Gkcdila çoğunluk öyle diyor ya vallahi ondan 😃 yani brn sebepsiz uyuyamıyorum kaşıntı tutuyor afedersin tam dalicam tuvalet ihtiyacım geliyor yıprandım bir haftadır başladı bu da
heleninannesi06 Ayferu oy o hareket etsin etsinler hiç durmasinlar çok mutlu oluyorum bende ama uyumayı da çok istiyorum 🤣
Yasemin2016 37+4 teyim bende aynı durumdayim ama o haftalar çok rahat kizlar buralarda durumlar daha vahim🙈
Yasemin2016 heleninannesi06 valla bana da uzun geliyordu ama geciyorbir şekilde sonrada diyorsun ki ne çabuk geçti ki çok zorlu bir hamislikti inşallah saglikla kavusalim hepimiz