Annebyz12 Aysee_35 daha önce kendi merkezimdede tedavisini çokça yaptım Çatlaklar beyazlayınca uygulanır ve kırmızı kan oturana kadar yapılır amaç ölü dokuya kontrollü hasar verip iyileşmesini sağlamak iyileşirken çatlakta kapanıyor vakumla yaptığınız kızarıklık 1 hafta falan kalıyor sonrasında iyileşmeye başlıyor ve haftada bir uygulayıp en derin çatlaklarda bile 4 seansta %98 sonuç alınır
ilkgebelikk Brc19 benimde ilk gebeliğim henüz çok yeni 6-7 haftalık, bende araştırdım bir çok forumlardan Lierac çatlak kremi aldım 2 tüp bide bioil aldım. Genel anlamda bunlar tavsiye edilmişti, bakalım kullandığımda faydasını görürüm umarım .
AnsZey Hanzade01 kesin yapar diyemeyiz de yapabilir hamilelikte oluşan tüyler geçicidir zaten doktor öyle söylemişti alınırsa kalıcı olur
Bellabells Brc19 lierac ve saf hindistan cevizi yağı kullanmıştım.basenlerimde çatlama var. Göbeğimde yok.38. Haftda doğum yaptım.38. Haftada minik minik bikini üstünden başlamıştı çatlamaya.daha fazla çatlamadan bebeği aldılar.40 hafta olsaydı neler olurd bilmiyorum. Şimdi sadece basenlerimdekiler görünüyor beyaz ince çizgiler olarak. Benim de tenim beyaz o yüzden çok belli olmuyor
Smymn Brc19 aktardan akzer çatlak yağı aldım 1.hamilelegimde kullandım çok iyi sizede tavsiye ederim 👍
babylion123 Brc19 şu an 10+5 im hiç bişeyden tiksinmedipim için 4 kg aldım şimdilik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama bu haftadan sonra bi karışım yapmayı düşünüyorum kakao yağı badem yağı bebe yağı karışımı yapıp duştan sonra bu karışım günlükte vazelin sürerim diyorum bizim ailede herkes çok kg alıp çatladığı için en büyük korkum çatlamak 🤦🏻♀️
demetatlas çatlak kremi kullanmadım 8 aylık hamileyim ancak 4. aydan iyibaren her gün bebek yağı sürüyorumözellik duştan sonra kurulanmadan sürüyorum şükür 1 tane çatlağım olmadı
Annebyz12 Aysee_35 evet tabiki ulaşamadığınız yerlere yardım alabilirsiniz 🌹 Ama onu dışında uygulama gayet basit
barbarosunannesi Trendyolda womm çatlak kremi indirimde. takip edince 20₺ daha düşüyor 80₺ye geldi fiyati
BirPatiSever Brc19 arada bir doğal Hindistan cevizi yağı sürüyorum o kadar. Belki haftadır bir falan sürüyorum yani
sema_nur_koc Sude-96 ne sıklıkla kullanıyorsun ben sürmeyi unutuyorum bazen 2 haftada bir sürdüğüm bile oluyor da çatlak olur mu acaba
Sude-96 sema_nur_koc Ben 19. haftadan sonra her gün sürdüm mutlaka bence düzenli kullanım çok önemli. Ama en önemlisi genetik burada benim gibi düzenli kullanıp çatlayanı da çok duydum o yüzden bilemeyiz 🙏🏻
sema_nur_koc Sude-96 annemin karnı çatlak çatlak tabi o zaman bişey kullanmamış ama umarım genetik değildir
Zelissalb Ben lierac kullandim o bitince mustela ve hindistan cevizi yağı birlikte kullanıyorum 33. Haftaya giricem daha çok şükür karnimda çatlağim yok
Miracinannesi_52 haftadayım karnım büyümediği için yeni başladım çatlak kremi kullanmaya . Lierac aldım ama trendyoldan eczanede daha pahalı satıyorlar.