Beyzathelight Ben de şuan biooil ve lierac kullanıyorum. Doktorum phytolastil içeren bir ürün kullan demişti. 34. Haftadayım çatlamam olmadı. Biooil oluşan çatlaklar için lierac da önlemek için
Hilalkhrmn417 Brc19 bebe yağı önerdiler başladım bugün bakalım henüz 6. Ayım yeni bitti çatlama olmadi bundan sonra olur herhalde
Bubucuuk Brc19 bio oil - aloeveralı bebek yağı- hindistan cevizi yağı karıştırdım bir fısfısa koydum. İlk önce onu sürüyordum üstünede lierac sürüyordum. Göbeğimde hiç yok bacaklarıma sürmeyi çok geç düşümdüm :) sadece üst arka bacağımda biraz oldu. Ama hala kullanıyorum kötüye gitmedi :)
Pnrkrb Brc19 ilkinde frei öl kullandim catladim. Ikincide hicbir sey kullanmadim yine catladim. Evlatlarimin vucuduma biraktigi iz olarak dusunup hic umursamiyorum da acikcasi 🥰😍 ne kullanirsak kullanalim biraz da yapisal oluyor bu catlak olusmalari
Elfkrt Ben ilk hamileliğimde lierac jel,pulmers yağ ve kendim hazırladığım zeytinyağı,hindistan cevizi yağı ve kakao yağı karışımı kullandım.benim cildin çatlamaya çok müsait ama hiç çatlamadı.şimdi yine hamileyim.Ayni ürünleri kullanıyorum.
Yldzsn Gzdozlm genelde biraz açık kalıyor sonra kapatıyordum ama acelem varsada kapatıyordum, açık kalıp biraz emilmesini beklemek daha iyi oluyor. En güzel yanı da bu karışım kıyafetlerde leke bırakmıyordu
Denizhtc Oekrk Doğru ben kuru ciltliyim bolca nemlendircim surdukten sonra bakiyorum kuruyordu gemen yine kasiniyordu ve cok çatlağı
NBA Brc19 ilk gebelikte de ikincide de hiç bişey kullanmadım şuan 31 hafta olucam yarın çatlak yok 🧿sadece hergün duş alıyorum sanırım o sebepten nemli kalıyor yumuşuyor hem hergün duş almak bebekleri de rahatlatıyor 😍
Nby77 Brc19 vazelinnn şiddetle tavsiye ederim ilk gebeliğimde sadece onu kullandım tek bir çatlak yok😊
momzilla Brc19 Ben lierac kullandım ama çatlağım dolu. Bence vücudun yapısıyla ilgili bişey bu çatlaklar.
Gonul-123 Zeynepklprn Ya vazelini nasıl kullanıyorsunuz vücut emmiyor ki yapış yapış kalıyor hep benim de kullanmam lazım ama sırf bu hissden dolayı cesaret edip kullanamıyorum 😏
Baranbebek Ebissss 24. Haftamdayim henüz. Çatlağım yok ama zaten şuan erken daha sanırım. ilerleyen haftalarda faydasını görüp görmediğimi yazacağım inşallah.