Emine_47 Ziba o değişiyor canım bazen gebeliginden başından sonuna kadar devam ediyor yanmalar bulantilar bazsn belli zamanlarda oluyor salatalik kabugu elma kabugu yanmaya biraz iyi gelebilir birde sut ama kafaya dikmiyceksin yudum yudum iciceksin sutu
Tugbamete svmipkkkk 4 gecedir aynıyım sanki kezzap içmişim gibi dün gece süt içtim yatmadan önce baya rahatlattı beni doktoruma danışıcam yarın kesin gaviscon başlatcaktır.
Toprakmelic svmipkkkk yüksek yastıkla yatmalısın kardeşim üç yemek kaşığını yopurt bardağa koy üstğne maden suyu karıştı içiver ..bana naneli sakızda iyi geldi. Çubuk kraker sarı leblebi salatalık çok geçmiş olsun
-askannesi Aysenselvi bende hiç bulantı yok ama midem yemeklerden sonra berbat yanıyo mahvediyo beni😢
Aysenselvi -askannesi bulantı olmaması çok iyi gaviscon diye bir şurup verdi doktor hamileler için veriliyor onu alabilirsin canım doktoruna danışıp
Yazelbudak46 svmipkkkk laktozsuz süt müthiş iyi geliyor 39 haftalık olduğum halde başım miğde yanmasıyla 3 aydır belada ama laktozsuz süt harika bir icat 😅😅
bet_kilic42 Asitli meyve sebze yediğimde çok sıkıntı çektim bende gaviscon şurup fayda etmedi. Bende bir çay bardağı soğuk sütte buldum çareyi Hafif bı yanma dahi hissetsem hemen içiyorum anında faydasını görüyorum tavsiye ederim
Tlin8321 svmipkkkk salatalık bende çok işe yaradı. Çubuk krakerler, sütler, tuzlu bisküviler hiçbiri olmadı en son bi yerde salatalık yiyen hamile gördüm bende denedim 👌
yaseminan svmipkkkk canım mide yanmasından bende çok çektim o kadar yoğundu ki artık kusturuyordu beni bende yemeklerimden domatesi çıkardım akşam meyve yemeyi kestim gündüz yemeye başladım geç saatte yemek yememeye çalıştım birde uyumadan yarım saat önce soğuk kefir içiyorum gayet rahat uyuyorum
Seda-Nur svmipkkkk canım gaviskon iç bir kaşık varsa hamileyken kullanabiliyorsun bana da doktor verdi rahatlatır
-askannesi Aysenselvi aldım canım onu da ben içemiyorum iğrenç bi tat içtiğim gibi elim ayağım titriyor bulantıdan😂
__hamisbianne__222 svmipkkkk Mideniz yanmaya başlayınca 1 tane patatesi rendeleyin suyunu için evet mide bulandırıcı gibi gelebilir ama inanın oğlumda bununla durdum kayinwalidem söylemişti şurup hicbirsey fayda etmedi bana onu içince uyku uyurdum zaten 1 2 yudum bişey kesinn deneyin derimm
Seda31 svmipkkkk bende 34 haftalık hamileyim aşırı mide yanması var doktorum ilaç verdi onu kulaniyorum çok iyi geliyor #GAVISCON# diye bil ilaç öneririm 😊