Gizemnygz svmipkkkk canım bide ayvanın üzerine biraz türk kahvesi döküp yesen tv de duymuştum zahide yetişten denemelik olmadım daha şükür ama işe yarar belki
Cokistersengelerbence svmipkkkk aynı sorun bende de vardı. Sonrasında unlu yiyeceklerin yanmaya neden olduğunu fark ettim. Beyaz ekmeği kesince yanma da gitti. Şu an tam buğday ekmeği yiyorum ve çok şükür birşey kalmadı. Poğaça simit vs hiçbirini tüketmiyorum. Siz de deneyin işe yarar. Birde sade soda o da bana iyi geldi.
AnsZey svmipkkkk yüksek yastık kullan, elma ye, yatmadan 2 saat önce bir şey yiyip içme, bir çay bardağı ılık süt iç içebiliyorsan soğuk da içebilirsin. Badem de lifli olduğu için rahatlatıyor.
Elosenol svmipkkkk kefir salatalık havuç yoğurt hiç biri işe yaramaz sa mide koruyucu iste doktorundan canm ve çift yastık kullan başka çözüm yok
Deniz8181 Senemisttt nexsium kullanabilirsin ben kullaniyorum canim doktor yazdi 20 jaftalik gebeyim 18 den beri kullaniyorum
Nazbudak svmipkkkk valla ben gaviskon şurup içiyorum en azından uyuyabiliyorum mide yanmasıni baska bişey geçirmiyor
cikilob svmipkkkk akşam yemeğini erken yiyorum. Saat 5-6 gibi. Salata ve haslanmıs yumurta gıbı seyler yemeye calısıyorum. Yemek yersem cok kötü oluyorum. Hafif yemek ve erken saatte yemek işini bitirmek hem şişkinliğimi önledi hem de midem yanmıyor.
Melike0657 Maden suyu için kızlar beni rahatlıyor içer içmez. Bir de ekşimtuzlu baharatlı şeyler yememeye çalışın özellikle son haftalarınızdaysanız ben 35 haftalığım bebeğin baskısı artttıkça yanmam artıyor önceden olmıyordu bir de vitamşn ve magnezyum içtikten sonrada yanmamın olduğunu farkettim idare ediyorum son haftalar bitecek inş
Ziba Bende 13+1 oldum dünden beri yanıyor midem cok erken degilmii herkesin son haftalarinda olmuş cok kötüyüm gercekten
Emine_47 Ziba o değişiyor canım bazen gebeliginden başından sonuna kadar devam ediyor yanmalar bulantilar bazsn belli zamanlarda oluyor salatalik kabugu elma kabugu yanmaya biraz iyi gelebilir birde sut ama kafaya dikmiyceksin yudum yudum iciceksin sutu
Hzlkaya svmipkkkk gaviscon ve hamile yastığı sayesinde daha dik uyunuyo kafa yukarda olduğu için hafifliyor en azından uyunuyor
Ipek99 svmipkkkk svmipkkkk Kefir ve süt iyi gelirdi bana. Yatmadan 3 4 saat önce yemek yerdim. Yatana kadar hafif şeyler meyve yoğurt süt maden suyu gibi şeyler tüketebilirsin. Yemekleri az yağlı ve baharatsız yaparsanız faydası olabilir.
Mrwmryklc svmipkkkk ben direk gaviscon aldım onu içiyorum Dr um günde üç kere icebeilecegimi söyledi rahatladım.