Kızlar happy mom a göre son 9 gün kaldı cuma günü muaynem var ve ben aşırı korkuyorum şuan düşündüğüm tek şey korku nasıl başa çıkıcam bu durumla bilmiyorum 🤦‍♀️ Benim gbi olanlar varmı nasıl korkumuzu yenicez

Benimde happy mom göre 9 gün kaldı ama doktur hiç bir şey bilgi vermedi doğumla ilgili

Onun için korkuyorum ve heyecanlıyım nasıl olacak diye bekliyorum bakalim

Nurgcr99 Benimde 10 gün kaldı canım . Düşünmemeye çalış doğum anını . Doğduktan sonra eve geldiginiz anı düşün hayaller kur . :) Ben öyle avutuyorum kendimi. Bı şekilde dogurucaz inşallah . Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebislerimizi . Acı ceksekte biz çok güçlüyüz .atlatırız inşallah.

Nurgcr99 benim de uygulamaya göre 18 ama sezeryan günü verildiği için 9 günüm var 😍 ilk doğum olduğu için bende de korku var. Ama beni nelerin beklediğini biliyorum sezeryanla ilgili. O yüzden bebeğimi göreceğim anı düşünüyorum sadece ve bu beni rahatlatıyor. Bir an önce zaman geçsin istiyorum 🤲🏼

Artık benimki aşırı diye düşünüyorum sırf korkudan sezeryan mı olsam fln diye düşünmeye başladıım rabbim sağ salim kurtarsınız hepimizi inşallah bebişlerimizle

Son 4 korku yok çok şükür ama gelmiyor🤗

Nurgcr99 benimde son 8 günüm happy mom’a göre ve yarın kontrolüm var doktorum 40 haftayı doldurana kadar bekleriz gelmezse suni sancı veririz demişti hiç bir belirtide yok sanırım bekleyecek 40 haftayı vakit yaklaştıkça hem korkuyorum hemde an geliyo hiç korku kalmıyor içimde garip hisler gerçekten sadece yavruma kavuşmayı hayal ediyorum 🙏🏻💙

Nurgcr99 bnmde son 7 gösteriyor erkek bebek gec gelir diyolar perşembe kontrol var hersey yolunda gidiyor normal için ilk gebelik bi aydır stresten hele şu son günler nasıl olacak yapabilecek miyim nasıl digurcam açılma sancı ebeler hastane ortamı bin tane şey düşünüyorum çok zor yaaa

Çok zor kızlar zor ama güzel inşallah hepimiz için kolay doğumlar olur sanırım doğurana kadar korku hep olcak 🤦‍♀️