ayse12211 Kızlar son üç dört saattir belim karnım ayaklarım çok kötü ağrıyor. Ama ağrısı uzun sürüyor hemen geçmiyor. Biraz sonra tekrar başlıyor. Ama dayanılmayacak bi ağrı değil. Acaba doğumum mu başladı. Belim çok ağrıyor.
biaslanannesi1 ayse12211 herkeste su ya da Nisan gelmesi olmuyormuş cnm sik sıksa ağrı git bi baktir bnce yengende ebeyse
ayse12211 alparslanin_annesi beş dakikadan daha az kısa sürede geliyor ama dayanılmayacak gibi bi ağrı değil.
Zuzuuss Sancın olabilir suyun da gelmedi ise tavsiyem birkaç saat bekle geçmez süresi artarsa git hastaneye benim de öyleydi
ayse12211 Zuzuuss hastane bana çok yakın beş on dakikalık mesafede. Suyum gelmeden gitmek istemiyorum. Eğer gidersem suni sancı verirler ya da suyumu patlatırlar korkuyorum. Evde iyice sancılarımı çekip öyle gitmek istiyorum
Yavasi ayse12211 valla benimde tecrübem yok henüz bende 39 haftaligım genelde öyle oluyomuş sancılar bekle bakalım geçmezse hastaneye gidersin
ayse12211 Yavasi yengem gideceğim hastanede ebe. Gitmeden onu çağıracam gelsin bi baksın öyle gidecem. Gidersem beni uzandırıp nstye bağlarlar öyle daha kötü olurum. Evde tüm sancımı çekip öyle gitmek istiyorum.
Yavasi ayse12211 bende öyle yapicam inşallah evde sancılarımı çekip gitmek istiyorum siz yine şanslısınız yengeniz ebeymiş kontrol eder ona gore gidersiniz ne güzel
ayse12211 H1994m2018 hayır gelmedi ama bi kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Ama bel ağrısı yoktu.
ayse12211 Yavasi evet yengem doğumumu yaptıracak zaten. Ondan biraz rahatım. İnşallah hepimizin çok kolay geçer.
ayse12211 Fatosylmz27 aramadım sormadım. Sabahı bekliyorum sabah arayacam. Şimdi dayanılmayacak bi ağrım yok.
ayse12211 biaslanannesi1 yengem evime çok yakın oturuyor arasam hemen gelir bu saatte arayıp rahatsız etmek istemiyorum. Sabah zaten hastaneye gidecek kapımdan geçecek o zaman gelip bakmasını söyleyecem
Zuzuuss Bende evde çekenlerdenim de önden bi gittim 3 cm yatış verdi eve döndüm ama biz eşimle saplıkçıyız yani