Berrin-a Elif0611 ben de 7 haftalık hamileyim. İkinci gebeliğim, ikisinde de mide bulantım olmadı şükür. Çok normal canım. Bazı anne adaylarında olmuyor. Herkesin bebişlerini sağlıkla kucaklamasını dilerim.
zumradmr_11 Nurdanb nasil anlatacagimi bilemedim suan 😅 daha once de hamilelik yasadigim icin sanirim ben 3 aya kadar karni hic belli olmayanlar varmis
Nurdanb zumradmr_11 sizin belli oluyor mu maşallah. Bende 1 bebeğimi kaybettim 8 haftalıkken hiç tecrübem yok diyebilirim merak ediyorum 😊
Bsraoztop Ipekyrdy valla bnmde hala aynı 11+5 olduk halâ bulantı var özellikle soğan kokusuna ayrı Bi tiksinti oluştu iyi hissediyorum diye yedim yemez olsaydım normalde çıkarma yok dün yedim diye çıkardım işte 🤦🏼♀️ durum vahim. Kilo vermek de cabası
zumradmr_11 Nurdanb benimde 2 tane kaybim var ama biri 20 haftalik ikincisi 36 haftalık yani karnım daha once buyumustu okudugum kadariyla ilk gebeliklere gore daha cabuk belli oluyomus
Bsraoztop zumradmr_11 bnmde göbeğim var normalde o yüzden çok farkedilmiyor hamile olduğum bulantılar tiksinmeler olduğu için bişy yiyemiyorum zayıfladım bile 😔
zumradmr_11 Bsraoztop karinda bi dolgunluk oluyor ama senin bulantilarin varmis zayfladigin icin degisenilir belki ben bulanti yasamiyorum cok sukur 🤲 insallah seninde bi an once gecer bulantilarin
Buse2607 Merhaba bende bugün öğrendim henüz 4 haftalığız❤️ Çok garip bir duygu kese çok minikti ne zaman tam görünür acaba 🙈
ada58 Buse2607 beta hcg değeriniz 1000-3000 arasında iken görünmesi gerekiyor ve kese sağlıklı ise günde minimum 1.1 mm büyümesi gerekiyor. ilk görünce değerinizi not alın
Karelinannesi Elif0611 bende 7+0 oldum bugün mide bulantısı yok halsizlik uyku hali bide ara sıra baş dönmesi var 🤷🏻♀️🙏🏻
zumradmr_11 Bsraoztop acliktan bulaniyor genelde hamilelikten bulansa demekki böyle olucam devamli diyorum gerckten kötü