zumradmr_11 Nurdanb normaldede gobegim oldugu icin çok farkedemiyorum 🙈 ama yinede bi degisiklik var sanki bu aralar farkliliklar goruyorum
Bsraoztop zumradmr_11 bnmde göbeğim var normalde o yüzden çok farkedilmiyor hamile olduğum bulantılar tiksinmeler olduğu için bişy yiyemiyorum zayıfladım bile 😔
Boniboncuk 8+6 dan merhaba kızlar🙋🏻♀️ Tiksinmeler (mutfaktan özellikle buzdolabından nefret ettim ) , mide kazınmaları ve yanması, bel ve kalça agrısı… Bende simdilik bunlar var
zumradmr_11 Elif0611 ayniyiz 7+1 😊 bende hic mide bulantisi yasamadim sadece halsizim ayakkta cok kalirsam tansiyonum dusuyor birde surekli acikiyorum 😆
ada58 Zeynepp_ belki çok küçüktür canım kese ve bebek 6000 lerde görünmesi gerekir dedi doktorum benm kese gözüktü bebek görünmemişti 2 gün sonra tekrar gittik gördük, senin durumunda olanlar da var panik yapma varsa görünecektir 🙏🏻
SeldaS Bende 7 hafta 1 günlüğüm dün çok morelim bozoldu ikizdi biri erimiş olabilir kalbi durmuş olabilir dedi doktor şükürler olsun ki diğeri var 🌼🤲
Esrbzkr Bizde 6+2 olduk bugün ❣️ rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almak nasip etsin 🙏❣️ benimde bulantılar başlamış yemeden öncede yedikten sonra da bulantım oluyor kusacak gibi oluyorum ama kusamıyorum 🤢 yarın da doktor randevum var dua edin lütfen 🙏❣️
Dilaney Esrbzkr benimde midem bulanıyor ama kusamıyorum kokular çok rahatsız ediyor beni bende 6 haftalık 6 günlük daha yeniyim bilmiyorum 🙈 ama bebek görülmüyor kalp atışını da duymadım düşük tehlikem var 😌
Esrbzkr Dilaney Allah yardımcın olsun canım benim 🙏🥺 dua et daima doktor ilaç verdi mi? Protestan veriyor genelde