Ben de şu an ssvd olmayı isteyen 19 haftalık hamile 14 aylık 1 bebeğin annesiyim. İlk gebeliğim çok güzel geçti. Ta ki 41. Haftada suyum tamamen bitince mecbur sezeryan oldum. Tabi ki çok şükür ben ve bebeğim sağ salim atlattık ama normal doğum hep içimde kaldı. Şimdi gittiğim doktora sordum eğer her şey yolunda giderse ben ve bebeğim tehlikeye girmediğimiz sürece ssvd destekler misiniz diye. Tabi ki. Kendi kendine suyun geldi 5,6 cm açıklıkla hastaneye geldin neden normal doğum yaptırmayayım ki dedi. Çok ilgili bir dr ama sanki evet kendi sancım geldi her şey doğalında mükemmel giderse ssvd yapacakmış gibi. Yani en küçük aksilikte sezeryan deneyecek gibi geldi. Tabi ki bebeğimi ve kendimi tehlikeye atmak istemem ama sizinki gibi doğumu başlatmak için uyarı verir mi? Bu kadar uğraşır mı emin olamadım. İlk gebeliğimde sona yaklaştıkça suyum azalıp dr yavaş yavaş beni sezeryna itince başka başka 2 dr a daha gittim. Dr değiştirmek son dk hataymış. Yine aynı hatayı yapmak istemiyorum. Yoksa nehir hanımı çok duydum. Kafam karışık kısacası. Ssvd hikayenizi okumak çok iyi geldi. Keşke burda bu hikayeleri daha çok duysak. Çok güzel motive ediyor