Dnacar83 Adige95 ben bayiltilarak sezeryana girdim hic bisey anlamadim sadece dogum sonrasinda sezeryan yerin sizliyor o kadar bide ilk ayaga kalkinca zor oluyor wc ye otururken
Ozgeonataydin Adige95 ben normal taraftarıyım ama yine son kararı bebiş veriyor çünkü son ana kadar bizi ne beklediğini bilmiyoruz ama hangisi olursa olsun herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Adige95 Dnacar83 sezeryan a bi tık daha sıcak bakıyorum bebek açısından normal doğumda daha çok sorunlar olue gibi geliyor
Berfin21210 Ben 36 haftalığım ben de normal doğumdan korktuğum için 25 ocağa gün aldık sezeryana bakalım nasıl olucak
Beybiveannesi İlk doğumum normaldi. Dikişlerim iyi olmamış. Uzun süre ağrısını derdini çektim. İkinciye sezaryen yapıcam kararlıyım :)
Dnacar83 Adige95 ya bide herkez bana asagin genisler dedi eskisi gibi bisey hissetmezsin filan yapdilar esim de dahi normal olanlari esleri bu yuzden aldatiyor falan dedi acikca erkek zevk almiyor diyor
Minagezer Dnacar83 Bence bi eş bundan dolayı aldatacaksa ondan zaten hayır gelmez genişleme olmaz bence vajina esnek bi yapıda zaten karakter meselesi tamamen
Poyrazin_annesi Bence tamamen kendı guvenınıze baglı. Mesela bn normal dogumda kendıme guvenemıyrm bayılır kalırım valla cocukta perişan olur dıye sezeryan olcm😀
Minagezer Benim henüz çok yeni ama bence normal gerçi doktorun anne bebek yararına kararı önemli ama sağlıklı bi normal gebelik olursa kararım normal olurdu 🙏🏻
Adige95 Minagezer bişey desin diye bekliyorum hani direk sezeryan demek istemiyorum ama dediğim gibi de korkuyorum
Minagezer Adige95 Hangisi sağlıklıysa o öyle veya böyle bebeğiniz doğacak önemli olan çabuk toparlanıp ona yetebilmek bence en çok bize ihtiyacı olacak çünkü
Ece003 Adige95 ben normal istiyorum ama bebem normal doğmak istemiyor 😄sürekli ya makat geliş pozisyonuna geçiş yapıyor yada kordon doluyor boynuna
Dnacar83 Minagezer bana oyle diyor akli zaten belden asagi calisiyor baska haltlara calismiyor o kuş beyinleri iste
Bendiyebiri Minagezer kesinlikle çok haklısınız. Yanlış bir düşünce benim eşim bana bunu derse git ne bok yersen ye derim beni ve bebeğimizi düşünmesi gerekirken başka bi yerini düşünen adama da koca demem.
Minagezer Dnacar83 Annenin ve bebeğin sağlığı önemli vajina genişler bilmemne bunlar laf bence 3 kardeşiz üstelik annem evde normal doğum yapmış üçümüde gayette memnun bi engel yoksa en sağlıklı normal