kizininannesi bahar-ebru miray erkek ismi diyorlar araştırın isterseniz tekrar miran isminin anlamı gibi bir anlamı vardı bende miray beğeniyordum ana erkek ismiymiş genelde anlam olarakta.
Gokcelyaelisa5634837273i3u Roseer-26 kesinlikle lena koyun esimi ikna etmeye çalışıyorum bende hem kibar hem duyulmamış ve kuranda ayetlerde geçiyor
Tugbak91 Gokcelyaelisa5634837273i3u Eşim çok istiyor. Ben Piraye istiyordum ama o çok isteyince Lena ismine karar verdik o günler gelirse inşallah 💖
Gamzebzkrt01 Bende 5 haftalık gebeyim benimde aklımda olan ve beğendiğim Leyla,Ayla,Ezo,Ceylin,Elif simay
Esra255 Zuleyhakazan Çok severim bu ismi 😊 Hem çok sevdiğim bi ablamın ismi çok sempatik geliyor bana 😊 Rabbim bana da bir gün bi bebiş nasip ederse ve kız olursa Züleyha ismini düşünüyorum hayırlısıyla😊
Zuleyhakazan [silindi] bende 14 haftalıkken kız olduğunu öğrenmiştim bir hafta sonra detaylı ultrasyon var degisirse şaşırım
Zeynosunannesii dcersit34 ya Zuleyhakazan bu ara çok değişen var gerçekten 13erkrk dediler 15+3 kız gibi detaylı ne olur bilmiyorum artık şaşırmam
Duru0617 Zuleyhakazan Zuleyhakazan bende kızıma umay ismini düşünüyorum hatta umay ela başka bişey uyarmı bende bekleyim