Gokcelyaelisa5634837273i3u Roseer-26 kesinlikle lena koyun esimi ikna etmeye çalışıyorum bende hem kibar hem duyulmamış ve kuranda ayetlerde geçiyor
SevgiBlc Kubrakatmerozkan kuzenlerimin ikisi de zeynep koydu biri zeynep erva digeri zeynep nisa koydu belki fikir olur sana :)
Hulalp Naliz eğer kızımız olursa adını umay bükre(fetih suresinde geciyor:sabah namazi vakti iceri dogan huzur demek) koycaz
Fatmaanne Bizde 16 haftalik olucaz doktor gecen ay kiza benziyo dedi diye kiz isimleri düsünüyorum ama bi türlü karar veremiyorum 🤷🏻♀️
annelerdenbiri Naliz ben yüsra ismini çok beğenip istemiştim ama eşimle ortak kararımız şevval oldu 🌸
[silindi] Kızlar kaçıncı haftada öğrendiniz kızınızı bugün 14 haftalık doktorumuz yüzde doksan kız dedi çok heyecanlıyım değişir mi daha merak ediyorum ☺️
Zuleyhakazan [silindi] bende 14 haftalıkken kız olduğunu öğrenmiştim bir hafta sonra detaylı ultrasyon var degisirse şaşırım
Gzd-123 [silindi] bende tam 14 haftalıktım yüzde doksan kız dedi doktorumuz inşallah doğrudur cünkü alışveriş yaptım ve kız isimlerine bakıyorum erken sanırım ama ilk bebeğim çok heycanlıyım