Ozlem1307 Balcaa ben baktım caizdir yazıyor. Anlamıda güzel kulağada çok hoş geliyor 🥰 Ben kızım olursa Azra mihra düşünüyoruz bakalım 12.haftamız inşallah haftaya cinsiyetini öğrenebilcem
Balcaa Ozlem1307 diyanetten mi ogrendiniz acaba dogrulugunu kesinligini ogrenmek icin soruyorum 😊azra ismine de bayilirim 😇
Aselsevde Naliz Esila Esma Ecrin Sare Zeynep Elif Gülsüm Nare Aysima Niran Ecmel Simay Nida Ikra Hafsa Hüma Seher Sena Mira su Benim aklıma gelen bunlar canım begendigin olurmu bilmem 🌸😊
Hilal0320 Kubrakatmerozkan FIFA :) iyiyimis bende kızıma duru ismini koymayı çok istedim at adı gibi dediler doru derlermiş bence dinleme içine siniyorsa ve etrafınizda iki isim konulunca ikiside kullanılıyorsa koy ama yok ikinci isim olsa da olur olmasa da olur modundaysa insanlar o zaman başka:)
Ervanin_annesi Brn2017 ben öğretmenim ama nisa ismindeki kizlar hep bir değişik oluyorlar 😞haber vermek istedim 8yildir karşılaştığım kisilerce aldığım bir karar nisa ve nur isimleri yada takma olarak nur kullanmak
Zeynosunannesii Ervanin_annesi nasıl değişik mesela bende nisa isimlerin çok uysal olduğunu duymuştum
Eliffefee Naliz kız olsaydı Erva düşünüyordm peygamber efendimizin tavsiye ettiği isimler arasında geçiyor
Ezgii0 Naliz Lalin’i çok istiyorum fakat kuranda geçmiyor kuranda geçen olsun istiyorum. Birde anlamı yakıt kırmızısı yani anlamlı bir şey de değil. Aklımda Lena ve Meva da var 🌸
Gokcelyaelisa5634837273i3u Ezgii0 fırsatınız varsa lena koyun çok beğeniyorum o ismi çok farklı kurtuluş Osman dizisinde görmüştüm
yase_bora Naliz Ben de 33 haftalık hamileyim Melek Sare olacak inşallah ama Eflin ismi de aklımda kaldı 🤔
1Aygul-Goktug1 sunset_momy Nurgül tanıdığım var hiç sevmem 😂 aslında çok şey oluyor Gülay,Şenay, Nurşen, Şennur,Ayşen,Gülnur ama en çok hoşuma Aygül gitmişti 🤎
zehraduman Naliz Bizim cinsiyetimiz belli değil daha ama biz kız olursa Dilşah Derin düşünüyoruz🥰 sağlıkla gelsin minik inşaAllah