Momyyesraaa Iphonelerin fiyatı ne zmn düşecek telefon alcam da tanıdık olan var mi düşme bilgisi varmi blen varmi
serpilctn Momyyesraaa iPhone bana en son modelini bedava verseler almam🤣🤣🤣yemin ederim almam cidden almam benden uzak olsun hiç kullanışlı güzel.bi telefon değil bnce samsunga kurban ederim 😃😃
elaweannesi Momyyesraaa canısı eşim 7 bine aldı 11 iPhone şimdi 11 falan diyorlar ki yazın aldık yani şimdi satsa ikinci el öyle gidiyor bence alacaksan bekleme altın gibi mubarek artıyor düşmüyor İphone 😎
hunilimom serpilctn bende kullanmadan önce öyle diyordum ama iPhone kullanınca başka telefon kullanamıyorum 😂😂
Vldnshn1 serpilctn Herkesin böyle demesi ve sonra bir kere iPhone kullanmaya başlayıp bir daha asla android telefona dönememesi…Gözünü seveyim taş gibi telefon yapmışlar kullandığım halde telefonum değerleniyor şaka gibi
Momyyesraaa elaweannesi iphone 11 düşünüyorum evet sıfır almak istiyorum o yüzden suanki fiyat 10 11 9 8 e bari inse nerdeee taksitle alirim belki ama
Vldnshn1 Momyyesraaa İPhone 3 taksit yapıyor sadece ya da tek çekim yapıp bankaya taksitlendireceksiniz yani ben öyle biliyorum
Momyyesraaa 2022 kasım mi bilmiyorum sonlarina doğru 14 cikarsa düşer dyorum ama o zmn dek bekleyemem dogrusu çok hevesim var
kahvesever__ Momyyesraaa ayfon kaç almayı düşünüyorsun ben de şok seviyorum ayfonu başka telefon kullanmak istemiyorum
funnymummy Düşmez canım ıphone fiyatları yeni modeli bile çıksa öyle fazla bir düşüş olmuyor alacaksan al bir an evvel
Edanurkeles Momyyesraaa imkanınız varsa peşin alın taksitli de bildiğim kadarıyla çok fark atıyor özellikle fatura üzerine ise.Bende 11 i 7.200 e aldım şuan iki katı olmuş nerdeyse ben şok
Momyyesraaa kahvesever__ 11 iphone düşünüyorum diğerleri ile aynı dyorlar 12 ile bi 13 farklı duydum o da olmaz ya
SemaaR Bir iletişim danışmanı olarak maalesef azalmak yerine yükseleceğini söyleyebilirim. Sürekli iPhone ile ilgili mail geliyor bir yükseliyor sonra tekrar eski fiyatına düşürüyorlar. Şuan alınmaz. 🌺
litfenama Momyyesraaa bizim ülkede yeni model çıktıkça fiyat düşmüyor. Dolar düşse ki sanmıyorum, vergiler sürekli artıyor. Yani düşmez maalesef. Bu arada 11 i 7500 tl ye aldım. Siz sorunca fiyatına bakıp şok oldum.