Svmbhc betulyc Merhaba kisa sure once doktorumu degistirdim malum artan fiyatlar yuzunden acibademden humaya gectim 24 haftayi bitirecegiz 😊
Serapcemre betulyc erciyes kartal bihter hanıma gidiyorm 200dü en son muayne zam gelmiştir kesin dogumda en son 4bindi 14+2 haftalık oldum siz
mervegly_7 betulyc bizde kayserideyiz 17 haftalık olduk Acıbadem Cemal ünlüye gidiyoruz oğluşumla çok memnunuz 😍♥️
betulyc Svmbhc merhaba doğru fiyatlar epey artmış rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin bende memoriale gidiyorum 28+3 üm
Mevabebek Edaeymen merhaba. Doğum ücretini biliyor musunuz? Bugün aradım 3000- 6500 arası doktora göre değişiyor dedi
Ftsolgn betulyc ülkü hanımı da çok duydum. Kızımız olacak inşallah. İlk gebeliğim çok heyecanlıyım 😁 sizin bebisin cinseyeti ne?
mottorelax betulyc çok memnunum Özge hocamdan fakat fiyatlar çok arttır. Şuan kaygılandıran sadece bu 🥺
mottorelax betulyc canım suan kontrol 400 tl standart paket doğum 12 bin tl diyorlar. Memorialde nasış?
betulyc mottorelax Aralık ayında 330₺ idi muayene doğumda 7 bindi bu cumartesi kontrolüm var soracağım sağlık çalışanı olduğum için %15 indirim uygulanıyor biraz işimi görüyor oda
Svmbhc mottorelax Sanirim paketin icinde yatis ucretini saymiyolar onunla filan 15 bin tl yi buluyor gercekten cok pahali
ayseguuuLLL_ System Hastanesi Hüsne Bostana gidiyorum ama 2022 fiyatını bilmiyorum haftaya gideceğim umarım çok artmamıştır🙏