La_Liberte Novaa bir de bana sorun 😅 kasıklarım ağrıyor bugün 🙈 ovülasyon testi de koyulaşmaya başladı. Ama ben 7 ay önce sezaryen olduğum için herkes hemen olmayabilir daha hormonlar rahim tam hazır olmayabilir diyor. Ne zaman nasip olursa artık.
Novaa La_Liberte 7 ay az bir zaman değil, gayet olma ihtimali var☺️ Ben de 6 ay önce zorunlu kürtaj oldum. Bugün kaçıncı gününüz? Benim ovülasyon böyle çıktı bugün. https://imgyukle.com/i/ogORLU
La_Liberte Novaa inşallah Allah nasip eder. Bu sefer sağlıkla kucağıma alırım 🥰 size de çok geçmiş olsun. Ovülasyon testine göre çok güzel yumurtlama olmuş sizin 🧿 inşallah güzelce döllenir 🥰benim 16. Günüm bugün hesaplarıma göre normal.
Novaa La_Liberte İnşallah, Allah bizlere de anneliği tattırsın🙏🏻 Benim 18. gün. Muallakta sanki. Kaset teste göre oldu gibi ama strip daha var diyor. Yarın netleşir sanki. Sizin de yakın bayağı😇
La_Liberte Novaa birinde varsa vardır bence ya 😊 değerlendirin siz. İnşallah tutar sağlıkla. Ben geç yumurtluyorum zaten genel olarak. Ama doktor direkt söyledi ya bundan bir şey çıkmaz diye vardır bi bildiği dedim 😅🙈 kasık ağrınız var mı?
Novaa La_Liberte Evet 2 gündür sol kasıkta ağrı var. Yumurtlama da o taraftan demişti doktor. Dünü değerlendirdik bugünü pas geçicez. Yarını değerlendiricez. Bugün de test yaptım daha net ama hala kasette yumurtlama varken stripte yok😄🤦🏻♀️ https://imgyukle.com/i/oh1eLc
La_Liberte Novaa olmuş bence ikisinde olmuş ya ☺️ Benim de sağda olmuştu ve sağ kaşığım ağrıyordu. Bugün daha az ağrıyor. Çatladı sanırım. Ama benimki seninki kadar koyu olmadı. Çok fazla kuralına uygun da yapmadım ovülasyon testini
Novaa La_Liberte Dün akşam 7 gibi bir tane daha yaptım. İkisinde de koyulaşmayı gördüm sonunda. Bazı günler 2 kere yapmak bu açıdan önemli sanırım. Dün tekrar yapmasam bugün belki silikleşmiş görecektim.
La_Liberte Novaa Benim tam koyulaşmadan silikleşti sanırım. Bu ay yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmadı ya da ben düzgün bir şekilde yapmadım. Çünkü çok yoğun akıntı ve kasık ağrım vardı. İnşallah güzel haberler alırsınız.
La_Liberte Novaa bir ebenin günlüğüne gönderdim olmamış tam dedi. Bu ay geçti artık canımız sağolsun.
Novaa La_Liberte Hiç belli olmaz düzenli yapmadığınız için yakalamamış olabilirsiniz. Ben de dün akşam yeniden yapmasam strip teste göre yumurtlamadım derdim. Sizin folikül gelişimi benimkine göre daha öndeydi. Denk gelmemişsinizdir bence. Allah’tan hayırlısı🙏🏻🥰
La_Liberte Novaa ya aslında doktor da umudumu kırdı ya hatırlarsınız. O kadar koyu da çıkmayınca olmaz diyorum. Ama Allah bilir tabi. Olmasa da artık ovülasyon yapmam 😅
Novaa La_Liberte Evet hatırlıyorum. Benim doktorum da tam tersi gayet normal karşılamıştı. Hatta folikül büyümedi diye aşılama iptal ettiğimiz hastalar o ay doğal yollar hamile bile kalabiliyor demişti. Düşük ihtimal tabii ben de bu ay olumsuza hazırladım kendimi😇
gunesligun Novaa önemli olan yumurta çatladığı zamn spermle buluşması isterse 30. Gün yumurtlayın farketmez