yerimseniben34 Melissa123 merhaba cinsiyetini öğrendim 29+2. Yiz ve minik bir Erkek geliyormuş :)Rabbim korusun evlatlarımızı
yerimseniben34 Bebekoo 14 hafta da erkeğe benziyor dedi bir doktor sonrasın da bacağı kapalı göstermiyor dediler bende yle sık sık hasta neye gidemiyorum o yüzden belirsiz kaldı bakalım bu sefer gösterir inşaAllah
iki_minik_annesi mtl3005 bqzen diyom keske bizimkide oyle olsa kiz dogurup gelsem ama saglikli olsunda
mammaaa33 Melissa123 bize de 16. Haftada kesin yüzde yüz erkek karıştırma ihtimalim yok dedi ve pipi ultrasonu verdi sizde pipiyi net görmüş müydünüz ? Biz de detaylı ultrasonu bekleyelim mi acaba bilemedim
Ogrtmn1234 Melissa123 ya erkek dedigindeki ultrason resminiz var mı.Bu arada doğum yaptınız mı hayurli sağlıkla büyütün İnşallah
Bebekoo ebru_ctn28 görmedim ama doktorum kesin %100 kız demişti emin olana kadar tahmin bile yapmam diyordu sonuç değişti detaylıda
ebru_ctn28 Bebekoo olmasa da kızımın da başımın üstünde yeri var sadece diğer meyveyide tatmak isterim💙