Mustafagunay61 Damla_2121 25 haftalik gittigimde birinci bebegimin kilosu 986 digeri de 984 du canim normal yani
kucukcivcivim Damla_2121 haftaya gidicem tam 25 haftam dolmuş olacak bakalım :) perinatolog boyu 10 gün önden gidiyor dedi, kadın doğum doktorumuz ne diyecek merak ediyorum 😕
Ecemtasoz Ben 24 haftalıkken gitmiştim 28 cm 800 gr şu an 25+4 üm bugünde kontrole gittim ama boy kilo söylemediler…
Berru Damla_2121 inşaallah canim benim gelişimi önde ve sıvıda fazla bakalım inşaallah bir aksilik çıkmaz galiba şeker yüklemesi isticek
MelekMervertlek Damla_2121 en çok meyve tüketiyorum gün içinde muz ve portakal. Son 2 ay çok kilo aldığım için dr diyet önerdi bu ay diyet yapacagm
Berru Damla_2121 çok şükür iyi gelişimi biraz öndeydi ve bu gidişimde şeker yüklemesi yapacaktı hiç istemesemde sıvıda fazlaydı ama bir aydır diyet yaptım şükür normale dönmüş ve şeker yüklemesi gerek kalmado
Mustafagunay61 Damla_2121 canim benjmde ilk dogumumda ayniydi havuc suyu ic ic bir hal olmuştum ama bir hafta ise yaramisti sonra yine ayni oldu doğum yapmistim
Berru Damla_2121 içini ferah tut ve dikkat et beslenme ne benim sıvı bayağı fazlaydı beslenmeye dikkat ederek yürüyüşle hamd olsun normale döndüm inşaallah sende duzelirsin canim