Gizem93 Mavi_- öyle sanırım cünkü benim herhangi bi riskli durumum yada bi şikayetim olmadigı halde bu hafta başladık nst ye. Belki hastaneye yada doktora göre degisiyordur baslama haftası.
Annenaz Mavi_- bilmiyorum ki neden farklı farklı. 35 de gittim nst ye gir dedi sonra her hafta dedi sıklaştırdı . Ama sancım falan çıkmıyor . 🤷♀️
Annenaz Tunaaslan ya benim erken doğum riskim vardı. 24. Haftada sancım gelmişti o zaman spekulum ile bakılmıştı ama ben stresten kendimi çok sıkmıştım. Açıklığa bakmıştı onunla. Acaba o mu ya da onun gibi bi şey mi 😬
Livaninannesi Mavi_- ilk hamileligimde 28 haftada girdim riskli gebelikti erken sancılarım başladı 2.ci gebeliğim 33 te girdim ilk 30. Haftada muayene gittim sıkıntı varmı dedi sancı falan yok dedim oyuzden gerek gormedi
Tunaaslan Annenaz kardeşime sordum eliyle bakıyor dedi tırstım açıkçası hiç alttan muayene olmadım inşallah ağrısız geçer 🥲
Hatice-Cihan Mavi_- kontrol diye gittim 35+1 de nst istedi Dr sancı çıktı bebişin kalp atışları hizliymis doğuma aldılar şimdi yanımda uyuyo 🤲
Nihal-7 Mavi_- bende 34 haftaligim girmedim daha doktoruma sorayım diyorum bebişi görme heyecanıyla unutuyorum 🤦😂 ama sürekli günlerimin nasıl geçtiğini soruyor gerek duysa girdirirdi sanırım 😁