Depend & Külot??
minikkoalammm süpper🙃🎉
Zeytininannesi01 bence 10 lu yeter diye düşünüyorum ben bi paket aldım
Ruzgarperisi madecassol da iyi bi krem pahalı da değil aklınızda olsun
SekerAnne Bana lazer yaptırırken kullandırmışlardı göğüs ucu için faydalı olduğunu bilmiyordum siz kullanmışmıydınız göğüs ucunuza eğer öyleyse bende tekrar almayayım başka krem markası çantama koymak için😄
Zeytininannesi01 ben ilk gebeliğimde madecassol ve zeytinyağı kullandım canım doktorum onu tavsiye etmişti pişik için de kullanılıyor
SekerAnne ben o kremi pişik kremi olarak kullanıyorum kızıma ve sağlık ocağından yazdırarak alırsanız daha ucuz oluyor
minikkoalammm günde kaç kere değiştirdiniz pekii rahatsız ediyormu
Mihri-balim_ günde değil kuzum doldukça değiştirdm bn normal kilot gibi varlğını hissetmiyorsn bile
SekerAnne Oo çok sevindim valla yanık ve yara da çok etkili olduğunu biliyordum lazerden sonra hemen geçiriyordu 😄çok işlevli krem olmasına çok sevindim tekrar başka marka krem almama gerek kalmadı evde vardı hemen aklımdayken çantaya atayım😄çok teşekkür ederim ☺️
minikkoalammm hii tamam canım sağol depend alayım bende
_Birmelekannesii_ evet aynen yazdırılıyor🥰
Zeytininannesi01 rica ederim ne demek ilk doktorum lansinoh bana kozmetik geliyor demişti direk bunu önermişti şükür zorlanmamıştım ama avent göğüs kalkanı aldım onun da etkisi olmustu bence orası nemli kalmalı 🥰