Ftynur Mihribanalp33 12+4 üz henüz cinsiyet öğrenmedik gayet güzel gidiyor haftaya gitmeyi düşünüyorum belki belli olur cinsiyeti
Kubr_a 12+3 gündeyiz 11 de kız gibi dedi ama ben çok takılmıyorum net söylemedi çünkü. Ara kanamaların dışında iyiyiz şükür🌸
bluees1207 Mihribanalp33 kız demişlerdi 😊 dün ikili taramaya gittik erkek gibi denildi yani pek güvenmemek gerekiyormuş 😂 16. Haftayı ben bekliyeceğim tam net olması için
muge1661 Merhabalar bende 12+2 yim pazartesi kontrolüm var, doktor şimdiden doğum tarihimi 17 temmuz olarak belirledi sezaryen olacağım için heyecanla beklemece 🤗
Sedaerarslan8 Yagmurkaragz aynı benim doktorum ya benimde burun kanama şikayetim kalp çarpıntısı vardı anlatırken zaten yanındakiyle yılbaşı sohbeti yapıyordu birden odadan çıktı gitti öylece kalakaldım yanındaki de çıkabilirsin muayene bitti dedi assagilaci bakışıyla kalp atışı var diyorlar ama duyamıyoruz uzanıp bebeğe bakmaya çalıştım çekti kalabilirsin dedi hemen
ikizlerinannesi97 Merhaba kızar Bizde bugün 12 haftalık olduk salı kontrolüm var ama doktorum yanılma oluyor diye 16 da söylüyor bende çook merak ediyorum 😊