SemaNurEmir momz dusmesse baslanir cnm bnmde acligim dusmuyordu 1 hafta diyet yaptim hala dusmedi insuline basladik sadece gece yapiyordum smdi acliga bagli ilk toklukta yuksek cikinca sabahta basladim smdi hem diyet yapiyorum hem insulin vuruluyorum
Hilalkck SemaNurEmir benimde aynı senin gibi kuzum açlık şekerşm yüksek 95 altında cıkması gerekıyor dedi hep 100 110 arasında cıkıyor banada gel insüline baslatıcam dedo gece vurulucaksın sadece dedi bir zararı falan yok dimi onu sorayım ben ilkten sonradan neler oldu ? Bende 27 haftalığım
gamzosgamzos momz aynen öyle canım doğumdan sonra geciyor zaten yani benim gecmisti cok sukur ikinci gebeligimdede tekrarlamadı yeterki sağlıkla gelsinlerde hepsi gelip geciyor😍
2cocuk1annee gamzosgamzos aynı benimde böyle tokluğum normal açlık 100-115 arası çıkıyor ancak saat 6 gibi yemeyi kesmiş olursam 90a iniyor yemekle inmiyor benim durumum da bana çok garip geldiğinden dahiliyeye gideceğim ne yersem yiyeyim farketmiyor 6da kesmiş olmam yeterli ama aç kalıyorum öyle de :(
gamzosgamzos 2cocuk1annee yaa 6 da son yemek icin cok erken sen muhakkak git insulinle dusuyor zaten gecmis olsun canım
SemaNurEmir Hilalkck bebege hic bir sekilde zarari yok cnm aksine faydasi var bebegini sisirmiyor bende gece ile basladim smdi sabahta vuruluyorum toklugumda yuksek cikiyodu suan kacirmassam hersey yolunda korkulcak sana veya bebegine zarar verecek bir durum yok zamanla alisiyorsun zaten