gamzosgamzos Hilalkck ben bacağımdan vuruyordum diz kapagimdan 4 parmak uzerine canım hangi marka verdi levemir verdiyse hergun sabit saatte kullanman lazım akşam 10 da mesela novarapid verdiyse onude yemekten hemen once
SemaNurEmir Hilalkck hic korkulacak bise yok bazen vurdugunuzda ignenin girdigini anlamiyorsunuz bile bazende acitiyor ama dayanilmayacak bir aci degil sivri isirigi gibi
Hilalkck gamzosgamzos ben daha başlamadım almadım yarın gel başlatıcam dedi o yüzden soruyorum benimde açlık şekerim 95 olması gerekirken 100ün üzerinde genelde
SemaNurEmir gamzosgamzos bende gece yatmadan levemir sabahta novarapid kullaniyorum 4 dozla basladim amsi gece 16 doz sabahta 8 vuruluyorum dogum yaptiniz mi peki yada kac haftaliksiniz
gamzosgamzos 2cocuk1annee benim başlarda tokluklarım normaldi ama açlıklarım 100 ile 115 arası çıkıyordu diyetle duzelmedi once sadece 1 kere açıklar icin kullanıyordum sonra tokluklarımda bozuldu 160 170 lerde olmaya basladı 3 kerede tokluklar icin kullanmaya başlamıştım
bebeliannegeldi gamzosgamzos bana da diyet verdiler. Bugün kontrolüm vardı çocuk önden gidiyor. 32+1 im 33+6 çıktı ölçümleri. Yeniden gideceğim herhalde bana da insülin başlatırlar. Ölçümlerim iyi çıkıyor aslında.
2cocuk1annee gamzosgamzos aynı benimde böyle tokluğum normal açlık 100-115 arası çıkıyor ancak saat 6 gibi yemeyi kesmiş olursam 90a iniyor yemekle inmiyor benim durumum da bana çok garip geldiğinden dahiliyeye gideceğim ne yersem yiyeyim farketmiyor 6da kesmiş olmam yeterli ama aç kalıyorum öyle de :(
gamzosgamzos SemaNurEmir ben dogum yaptim canım kızım iki yaşında çok şükür Rabbime 😊 simdi 2.kızıma hamileyim 25+5 seker yuklemesi yaptirdim bu gebeligimde cok sukur seker cikmadi
SemaNurEmir gamzosgamzos cok soru soruyorum ama kusura bakmayin ☺️ sezeryani spinal mi yoksa aneztezi mi oldunuz birde kac gune ayaga kalktiniz acaba dikis agrilariniz cok oldu mu
gamzosgamzos SemaNurEmir estağfurullah canım 😊 spinal oldum çok rahat bir doğum geçirdim 2.gün desteksiz ayağa kalkıp oturuyordum 3.gün eve geldigimde kızım ile kendim ilgilenebiliyordum hiç buyuk ağrı sızım olmadı 1 sonra normal hayatıma döndüm tam anlamıyla spinal anesteziye baglı hic bel ağrımda olmadı suana kadar 😊
momz Arkadaşlar selam konuya dahil olmak istedim. Şuan diyetteyim ben de. Sabah açlık şekerim yüksek çıkıyor 100ün üzerinde. Ama diğer öğünler normal. Başlarlar mı acaba insüline. Çok endişeleniyorum. ( 25+1)
SemaNurEmir momz dusmesse baslanir cnm bnmde acligim dusmuyordu 1 hafta diyet yaptim hala dusmedi insuline basladik sadece gece yapiyordum smdi acliga bagli ilk toklukta yuksek cikinca sabahta basladim smdi hem diyet yapiyorum hem insulin vuruluyorum
momz gamzosgamzos anladım. Muhtemelen benim de başlicak. Napalım ilk değiliz son da olmicak bu. Kendimi bu şekilde telkin etmeye çalışıyorum. Tek isteğim sağ salim dünyaya getirmek bebeğimi.
gamzosgamzos momz aynen öyle canım doğumdan sonra geciyor zaten yani benim gecmisti cok sukur ikinci gebeligimdede tekrarlamadı yeterki sağlıkla gelsinlerde hepsi gelip geciyor😍