Shlshss Kızlar merhaba, doğum öncesi genel temizliği kendiniz mi yaptınız? 35. Haftadayım her gün bir odayı yapsam benim için zor olur mu?
kadifemsii Shlshss 39 haftalık gebeydim tüm evi kendim temizlemiştim kendimi çok kasmadan . Eşim camları sildirmişti kapıları da kendi silmişti gerisi kolay zaten hergün 1 oda yapsanız sorun olacağını sanmam
Shlshss hunilimom eşime cam perde ve kapıları yaptırdıktan sonra gerisini yaparım diye düşünüyorum pek birşey kalmıyor zaten ☺️
Shlshss kadifemsii sizin haftanız daha da ilerideymiş camları perdeleri eşime hallettirsem gerisini yaparım inşallah
minikbebegim19 Shlshss önceden zamanınız mı olmadı ben 31 deyim bitti herşey kendim yaptım herkes uzakta
Shlshss minikbebegim19 aslında herşeyim hazır bir temizlik kaldı onu da doğuma yakın olsun istemiştim de önce yaptırsam iyiymiş ☺️
hunilimom Shlshss yanı benim annem camları sildi eşim perdeleri asti bende getir goturlerini yaptım evi süpürdüm bitti
kadifemsii Shlshss aynen öyle ağır kaldırmayın birde uzanmanız gereken işleri yapmayın perde asmak gibi gerisinde sıkıntı yok 🌸
SEDAGNDGU Shlshss Vallahi hepsini ben tek başıma yaptım annem gelicekti istemedim bilerek hareketli olmak iyidir doğumu kolaylaştırır eşimlr ben üstesinden kalktık sayılır 30 da başladım 34+4 günlüğüm evimde sadece geriye banyom kaldı bence sende başlamalısın
Shlshss SEDAGNDGU bende dolap içlerimi kitaplığı vestiyeri buzdolabını falan yaptım dolap içi olarak işim kalmadı çok şükür sadece yüzeysel perde cam gibi işler kaldı bakalım, Allah güç kuvvet versin 🤲🏻☺️
Melekarzu Dip köşe temizlikte neler yaptınız kızlar? Ben gardirobun içinde temizleyip düzenledim 35+3tryim başka bir şey yapmadım daha. Yardımcı kadın alacaktım bulamadım da. Neler yapayım? Bu havada halıları yıkamaya vermek istemiyorum.