Aras Annelerinannesi elisa diye sesleniriz Nil’de sırf soyadımızla çok uyumlu ve naif bir isim olduğu için oda olabilir diye düşündük ama hala tam olarak karar veremedik 😔
Ozdemiryksl Aras hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah😍 bir öğretmen olarak teleffuz ettiğimi düşündüm zor gibi geldi🤗 bir de iki isimin mutlaka kullanılmasını istiyormusunuz (bence kullanılmalı çocuk açısından) Kolaya kaçıp nil diyebilirler canım😇
Aras Ozdemiryksl yani eğer kesin olarak bu isimlere karar verirsek kimlikte ikisinide yazdırmayı düşünüyorum canım Elisayı beğendim araştırdımda baya Nil’de çok hoş bir isim amaözelliklede soyadımıza uyduğu için içime sindi doğrusu fakat Elisayı kullanırız Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻💗☺️
Nursultan Aras bence harika ve iki isimde başka isimlerle yan yana bu kadar guzel durmaz ancak bu kadar yakışır birbirine bayildim hayırlı olsun diyelim
Kbrmrh Aras ben elisa yı okurken bi duraksadım esila diyesim geldi. Soy adınız çok uygun bana kalırsa acizane fikrim tek isim nil olmasını tercih ederim. Tabi fikir sormussunuz bu benim fikrim. En iyisini siz bilirsiniz 😘😘
Aras Kbrmrh teşekkür ederim yorumun için ☺️ Evet haklısın elisa ve esila birbirine yakın isimler ve esila bu aralar moda biraz sanki ama hiç hoşuma gitmez bizim burda birinin adı bide Nil tek başına güzel ama sanki kısa bir isimmiş gibi geldi cnm tek başına 🤷🏻♀️😔
Muhammedamine Aras bende beğendim nil ismi çok kibar ☺️ Adıyla yaşar inşallah yavrunuz sağ salim kavuşmanız dileğiyle 🙋🏻♀️
Aras Patito__ hadi ya 😂😂 güldürdün valla 💗 o zaman meleğim sağlıkla doğsun büyüsün doktor olsun teyzesi 😀😍 bu arada teşekkür ederim cnm
Patito__ Aras oyle hissettm cidden insallah okuyup gzl yerlere gelir Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ❤️
Patito__ Aras bazen boyle cilginliklr bnmde aklma gelio kizima kendi admi vermek gibi ama bir anlik cilginligima kapilmak istemem 😂😂 ayrica elisa ismi tek svdigim kiz ismi ama maalesef ck yaknmn kizinn ismi