Aras 26. Haftamdayım Rabbim nasip ederse kızım olacak 🙏🏻🙏🏻 Çok isim baktık düşündük en son ELİSA NİL düşündük Elisa’nın anlamı cennet kapısında bekleyen melek ve hz Zekeriyya peygamberin eşinin adı.. Nil’de hem kulağa hoş geliyor hemde soyadımızla çok uyumlu diye ikinci isim olarak düşündük. Elisa Nil Özdengil sizce nasıl kızlar? Fikrinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler 💗💗☺️
Maviii Aras ben kız çocuğunda tek isimden yanayım, ilerde evlendiğinde belki babasının soy adını kullanmaya devam edecek, 2 soy isim 2 isim onu zorlar diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi fikrim 😊 isimler güzel 😊
Tgcomer Aras bende elisa istiyodum ama derin bi araştırma yapınca gerçek anlamının o olmadığını öğrendim :( anlamını cok hatırlamıyorum ama yunanlılar cok kullanıyomuş bu ismi derin bi araştır derim
Gulcag Aras kızma kuzum 😍😂 anca kalktık 🙈😂 çok beğendim adıyla yaşasın cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa bende Nil çok istemiştim 😍
Annelerinannesi Ben iki isim sevmiyorum. Eğer iki ismi birlikte söyleyeceksen koy. Bazıları elisa bazıları Nil demesin yazık çocuğa. Kafaları karışıyor. Bu arada ikisi birlikte çok uyumlu
Aras Annelerinannesi elisa diye sesleniriz Nil’de sırf soyadımızla çok uyumlu ve naif bir isim olduğu için oda olabilir diye düşündük ama hala tam olarak karar veremedik 😔
Edizefeninannesi Aras çok güzel bi isim bulmuşsunuz benimde eğer kuzım olsaydı nil düşünüyodum 😀adıyla büyüsün inşallah 🙏