Edaymn Kızlarrrrr bugün sabah ilk idrarımla yaptığım testim aşırııı silik çıktı sonra kan vermeye gittim kan sonucum 9,11 bu değerle öğrenen var mı?
berjerdekikaolikalev Edaymn Ben 8.77 ile öğrenmiştim sağlıklı bir şekilde değerlerim arttı ama kahverengi lekelenmlee gördüm 3 hafta boyunca progestan kullandım ve sadece tuvalete kalktım o şekilde geçti büyüdü bile kızım🥰
Meryemce92 Edaymn Adetime 4 gün varken benimde 12 çıkmıştı şuan 35+5 olduk bile 🥰 gözün aydın seninde inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir değerin 💗
Umutluanne1 Edaymn 5 üstü pozitif sayılıyor bence yükselecek canım . 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekiyor umarım artar 🙏adet günün daha gelmemiş olması iyi bişey
Edaymn Umutluanne1 evet doktorum da öyle dedi çarşambaya göre bakacağız o zaman artık ama adete daha varken 5 üzeri olması iyi birşeydir dimi
Edaymn Meryemce92 ya inşallah inşallah bu kadar erken öğrenince de korku oluyormuş teşekkürler paylaşıp içimizi rahatlattığınız için🙏🏻☺️
Eylull22 Edaymn ya bende seninle aynı durumdayım çatlatma iğnesi oldum 17. Günüm bugün adet olmam gerekiyordu ama kan verdim 8 çıktı inşallah yükselir yükselen varsa yazabilirmi bize umut olsun😇
Eylull22 Edaymn inşallah 😇 canım senin adet sancın varmı bende ağrı varda korkuyorum ağrısı olan oldu mu daha önce
Edaymn Eylull22 benim pek ağrım yok çok çok az göğüs hassasiyeti oldu ama regl gibi sancım yok herkesin farklı canım belirtiler olmazmış şuan zaten pek doktor öyle söyledi o yüzden paniğe gerek yok ❤️🥰🙏🏻
portakalcicegii Edaymn benimde aynı şekilde . Adetime 4 gün var testim böyle çıktı 🙃 henüz kan vermedim https://resimyukle.io/g/uNDbjq2qxW